Is uw zwembad zomerproof?

De zomer staat voor de deur en dat betekent dat het tijd is om uw zwembad weer volop te gaan gebruiken. Maar is uw zwembad écht zomerproof? Naast de standaard schoonmaak en onderhoudsproducten zijn er tal van extra's die uw zwemplezier naar een hoger niveau kunnen tillen.

Bij Aqua Optimaal hebben we een breed scala aan producten die u kunnen helpen om uw zwembad helemaal zomerklaar te maken.

Zwembad met een glijbaan en twee ligstoelen op een zonnige dag

Maak van uw zwembad de ultieme zomerplek

Het zomerklaar maken van uw zwembad gaat verder dan alleen het reinigen en onderhouden van het water. Om écht te kunnen genieten van uw zwembad, is het belangrijk om te investeren in accessoires die zowel comfort als plezier bieden. Denk aan luxe ligstoelen om heerlijk te kunnen ontspannen, stijlvolle parasols voor de nodige schaduw en gezellige pool floats voor een speelse touch, maar ook aan extra’s die uw zwembad nog specialer maken. Bij ons vindt u alles wat u nodig heeft om van uw zwembad een waar paradijs te maken. Ontdek hoe u uw zwemplek kunt transformeren tot de ultieme plek voor deze zomer.

Uw zwembad zomerklaar maken?

Wilt u meer informatie of heeft u vragen over onze producten? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Neem contact op

Zonne-energie: Duurzaam en voordelig

Waarom niet profiteren van de zon om uw zwembad op te warmen? Met onze zonne-energie systemen kunt u op een milieuvriendelijke en kostenefficiënte manier genieten van heerlijk warm zwembadwater. Bekijk onze opties voor zonne-energie en ontdek hoe u uw energiekosten kunt verlagen.

Perfecte desinfectie voor kristalhelder water

Niemand wil zwemmen in troebel water. Onze geavanceerde desinfectiesystemen zorgen ervoor dat uw zwembadwater altijd kristalhelder en hygiënisch schoon is. Bekijk onze zwembad desinfectie om te zien hoe u uw zwembadwater in topconditie houdt.

Jetstream: Voor de ultieme zwembeleving

Wilt u meer dan alleen ontspannen in uw zwembad? Met een jetstream systeem kunt u eindeloos zwemmen zonder om te keren. Ideaal voor fitness en plezier! Ontdek de mogelijkheden van onze jetstream systemen en voeg een nieuwe dimensie toe aan uw zwembad.

Uiteraard dienen de jetstreams ook als de ultieme vorm van ontspanning. Zo komen uw spieren heerlijk tot rust dankzij de stralen.

Zwembad met een gesloten doorzichtige overkapping in een groene omgeving

Overkapping: Zwemplezier, ongeacht het weer

Een zwembadoverkapping biedt tal van voordelen. Het houdt vuil buiten, zorgt voor een hogere watertemperatuur en verlengt uw zwemseizoen. Een stijlvolle overkapping voor het zwembad past perfect bij uw tuin en is uitstekend te combineren met een polypropyleen zwembad.

Schoonhouden zonder zorgen

Met de juiste schoonmaakaccessoires wordt het onderhoud van uw zwembad een fluitje van een cent. Van een zwembadrobot die uw zwembad stofzuigt tot skimmers, wij hebben alles om uw zwembad moeiteloos schoon te houden. Bekijk ons assortiment voor schoonhouden.

Verlichting: Sfeervol zwemmen

Niets is magischer dan een nachtelijke duik in een prachtig verlicht zwembad. Met onze zwembadverlichting creëert u de perfecte sfeer voor elke gelegenheid. Ontdek onze verlichtingsopties en verlicht uw zwemavonden.

Verlicht zwembad met blauwe verlichting, waterfontein en glijbaan bij nacht

Buitendouche: Verfrissend en praktisch

Een buitendoucheis een geweldige toevoeging aan uw zwembad. Het is niet alleen verfrissend, maar helpt ook om het zwembadwater schoon te houden. Bekijk onze stijlvolle buitendouches en voeg een vleugje luxe toe aan uw zwembadomgeving.

Watergordijn: Voor een speels effect

Een watergordijn voor het zwembad is een prachtige en speelse toevoeging aan uw zwembad. Het geluid van stromend water werkt rustgevend en het ziet er ook nog eens fantastisch uit. Bekijk onze watergordijnen en breng een speels element in uw zwembad.

Glijbanen en duikplanken: Voor extra plezier

Maak van uw zwembad de ultieme speelplaats met een duikplank en glijbaan. Perfect voor kinderen en volwassenen die van een uitdaging houden. Bekijk ons assortiment glijbanen en duikplanken voor extra zwemplezier.

Maak uw zwembad helemaal zomerklaar

Met de juiste accessoires en extra's van Aqua Optimaal maakt u uw zwembad helemaal zomerklaar. Of u nu kiest voor duurzame zonne-energie, sfeervolle verlichting of een spannende glijbaan, wij hebben alles in huis om uw zwemplezier te vergroten. Bekijk ons volledige assortiment en maak van deze zomer een onvergetelijke tijd in uw eigen zwembad!

Uw zwembad zomerklaar maken?

Wilt u meer informatie of heeft u vragen over onze producten? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Neem contact op