Zwembadafdekking

Een zwembadafdekking is een must voor elk zwembad. Het isoleert, waardoor het water minder snel afkoelt. Met een afdekking bespaart u bovendien op uw energiekosten.

Soldeck lamellen zwembadafdekking

Aqua Optimaal levert uitsluitend lamellen zwembadafdekkingen van Soldeck, een Nederlands fabricaat. Een nieuw merk zwembadafdekking met een ingenieus concept! Een sublieme aanvulling op ieder zwembad. Bovendien een duurzaam, stijlvol en veilig product. Elke afdekking wordt op maat gemaakt en is bestand tegen gewichten tot 70 kg per m3. Kinderen en huisdieren kunnen bij een gesloten dek niet in het zwembad komen. Een kind zou in theorie over het dek kunnen lopen. Houd echter wel altijd een oogje in het zeil. Laat een handgreep aanbrengen voor de veiligheid.

Een zwembadafdekking houdt uw zwembad helder en schoon

Uniek koppelprofiel

Een nieuw ontworpen lamel; met een uniek koppelprofiel met een anti alg en antivuil kamer. Dankzij dit innovatieve en ingenieuze systeem stroomt het water door de kamers van de lamellen. In de lamellen circuleert het water nog beter en zal het algen afbreken en samen met het vuil, zoals dode insecten, verwijderen. Door dit anti alg en antivuil concept heeft u minder onderhoud en juist meer zwemplezier.

Soldeck zwembadafdekking heeft een uniek koppelprofiel

Solar lamellen afdekking van Soldeck

Wilt u nog meer profiteren van de zon? Kies dan voor een Solar lamellen afdekking van Aquadeck. Een Aquadeck is opgebouwd uit hoogwaardige lamellen van pvc of polycarbonaat. De levensduur van polycarbonaat is een stuk langer dan van de pvc-lamellen. Pvc-lamellen zijn leverbaar in de kleuren grijs, solar, transparant en wit. De polycarbonaat Solar lamellen zijn te leveren in metallic, platinum en transparant. De Solar lamellen hebben een transparante bovenlaag die de warmte van de zon doorlaat. De transparante uitvoering met een zwarte onderzijde geeft de meeste opbrengst en heeft de mooiste look.
Zodra de zon schijnt wordt het water verwarmd en als de zon niet schijnt houdt deze afdekking de warmte vast. De Solar lamellen afdekking maakt dus optimaal gebruik van de zon en bespaart u energiekosten.
Voor een zwembad binnen adviseren wij een transparante uitvoering. Het opvangen van zonlicht speelt hier immers geen rol.

Voordelen Soldeck zwembadafdekking

  • Uniek concept lamel
  • Ingenieuze anti alg en antivuil kamer
  • Perfecte isolatie
  • Minder verdamping
  • Energiebesparing
  • Schoner zwemwater
  • Veilig door hoog drijfvermogen
  • Eenvoudige besturing
  • Prachtige uitstraling
  • Exact op maat gemaakt

Oprolsysteem

De hoogwaardige afdekkingen van Soldeck zijn door middel van een oprolsysteem met motor eenvoudig te bedienen. Met slechts één druk op de knop van de afstandsbediening of het bedieningspaneel, wordt uw zwembadafdekking automatisch geopend of gesloten. Kies voor een duurzame, energiebesparende zwembadafdekking voor vele jaren probleemloos zwembadgenot.

Soldeck zwembadafdekking inbouw of opbouw

Een Soldeck afdekking kan op twee manieren geïnstalleerd worden, namelijk als inbouw- of als opbouwversie. De inbouwversie kan in een lig-/zitbank of onder de trap in het zwembad worden ingebouwd. De opbouwversie kan opgerold worden in een rvs of houten afdekking achter het zwembad.

Een zwembadafdekking van Soldeck is een sieraad voor uw zwembad!
De Soldeck afdekking kan als inbouwversie worden weggewerkt in uw zwembad

Foam zwembadafdekking

Een foam zwembadafdekking is een standaard, isolerende afdekking. Het is echter een grote verbetering ten opzichte van een noppenfolie afdekking. Een foam zwembadafdekking heeft namelijk een veel hogere isolatiewaarde waardoor het zwemwater langer op temperatuur zal blijven. De foam afdekking bespaart u energie door de isolerende werking. De foam afdekking wordt op maat gemaakt en is leverbaar in blauw en grijs. Een coating zorgt voor een lange levensduur en is ook Uv-bestendig. Het zal dus niet gauw verkleuren.
De foam zwembadafdekking kan met een oprolsysteem worden opgeborgen. Er zijn twee oprolsystemen: een vast- en een mobielsysteem. Het mobiele systeem is verrijdbaar. De afdekking kan eenvoudig verplaatst worden naar bijvoorbeeld het poolhouse of tuinhuisje.

Een foam zwembadafdekking is een isolerende afdekking

Meer informatie

Wilt u meer informatie over een afdekking voor uw zwembad of heeft u een vraag en/of opmerking? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Contact