Zwembadafdekking

Lamellendek

Aqua Optimaal levert lamellenafdekkingen van Nederlands fabricaat, namelijk van Aquadeck. Deze afdekkingen worden op maat gemaakt en zijn leverbaar in verschillende materialen en kleuren zoals hiernaast te zien is op de afbeelding.

Polycarbonaat afdekking

Sinds vier jaar zijn deze afdekkingen ook leverbaar in polycarbonaat. Deze hebben een langere levensduur dan de pvc variant. De afdekkingen van Aquadeck heeft enkele voordelen ten opzichte van andere afdekkingen. De afdekking is zeer goed isolerend en kiest u voor de solar afdekking, dan wordt uw zwembad ook nog verwarmd door de zon.

Veilige 3-kamer compartimentering

De afdekking is zeer veilig doordat de lamellen van een 3-kamer compartimentering voorzien zijn. Het drijfvermogen is dusdanig sterk dat kinderen zonder gevaar op de zwembadafdekking kunnen staan. Ook heeft deze afdekking een zeer hoog gebruikersgemak; met 1 druk op de knop wordt uw zwembad automatische geopend of gesloten.

Afwerking lamellenafdekking

De lamellenafdekking kan op verschillende manieren geïnstalleerd worden. Deze kan opgerold worden achter het zwembad, geheel worden weggewerkt in een zitbank of een bak achter het zwembad. Hieronder zijn de verschillende mogelijkheden afgebeeld.

  • Zwembad afdekking laten plaatsen buitenzwembad
  • Zwembad afdekking lamellen
  • Zwembad afdekking laten plaatsen
  • Zwembad afdekking gesloten
  • Foamafdekking

Een foamafdekking is een standaard afdekking. Het is echter een grote verbetering ten opzichte van een noppenfolie afdekking. Een foamafdekking heeft namelijk een veel hogere isolatiewaarde waardoor uw zwembad langer op temperatuur zal blijven.

Oprolsysteem

De foamafdekking kan op een oprolsysteem worden opgeborgen. Er zijn 2 oprolsystemen: een vast- en een mobielsysteem. Een mobielsysteem heeft twee wielen waarmee de afdekking kan worden verplaatst naar een tuinhuisje o.i.d. Hieronder is een mobiel oprolsysteem afgebeeld.

Offerte opvragen

Wilt u een offerte opvragen? Heeft u inhoudelijke vragen? Neem gerust contact met ons op.

Contact