Zwembaden

Lees verder Polypropyleen zwembad

Polypropyleen zwembad

Aqua Optimaal ontwerpt en produceert al jaren polypropyleen zwembaden. Deze zijn leverbaar in bijna alle maten. Polypropyleen, kortweg pp, is een zeer duurzame kunststof, het is bovendien uv-bestendig en nagenoeg onverwoestbaar. Prachtige eigenschappen voor het vervaardigen van zwembaden. De baden worden volledig gemaakt aan de hand van uw wensen. Wilt u bijvoorbeeld een Romaanse trap, hoektrap of een zitbank in uw zwembad? Alles is mogelijk.

Lees verder
Lees verder Folie zwembaden

Folie zwembaden

Wilt u een zwembad dat niet aan een bepaalde maat of vorm gebonden is, dan is een folie zwembad ideaal voor u. Met een folie bad zijn er ongekende mogelijkheden. Aqua Optimaal verwerkt uitsluitend Alkorplan 2000 folie. Dit is een gewapende folie die maar liefst 1,5 mm dik is. De folie wordt ter plaatse gelast. Deze folie is bovendien uitstekend te gebruiken voor renovatie van uw zwembad.

Lees verder
Lees verder Binnenzwembad

Binnenzwembad

Aqua Optimaal levert ook binnenzwembaden. Er kan zowel een polypropyleen als een folie bad geplaatst worden. Een goede ontvochtigingsinstallatie is erg belangrijk bij een binnenzwembad. Wij kunnen u daarover adviseren en ook een passend systeem aanbieden.

Lees verder
Lees verder Openbaar zwembad

Openbaar zwembad

Zoekt u een zwembad, polypropyleen of folie, voor een camping, zorgboerderij of een andere openbare gelegenheid? Ook dan bent u bij Aqua Optimaal aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring met het aanvragen van de benodigde vergunningen voor deze baden. Wij leveren en installeren de juiste filtersystemen volgens de laatste wettelijke voorschriften voor deze baden.

Lees verder
Lees verder Zwemvijver

Zwemvijver

Wilt u zwemmen zonder gebruik te maken van chemicaliƫn en in een natuurlijke omgeving? Dan is een zwemvijver echt iets voor u. Aqua Optimaal legt ook zwemvijvers geheel naar uw wensen aan. Van de beplanting voor de filtering tot aan prachtige waterfonteinen, alles kan door ons geregeld worden.

Lees verder