ANKO Zwembad Productie

ANKO Zwembad Productie is gespecialiseerd in het produceren van polypropyleen zwembaden. In onze eigen productiehal worden op professionele wijze de zwembaden van polypropyleen in vrijwel elke maat en uitvoering geproduceerd, echt maatwerk dus. Deze zwembaden kunnen zowel als binnenzwembad en als zwembad in de tuin bij u geplaatst worden.

Zwembadbouwer ANKO Zwembad Productie produceert op professionele wijze polypropyleen zwembaden

Samenwerking ANKO en Aqua Optimaal

In 2018 is ANKO gestart aan de Buitenvaart in Hoogeveen met het produceren van polypropyleen zwembaden. In dat jaar werd de samenwerking tussen ANKO Zwembadproductie en Aqua Optimaal aangegaan. Waar ANKO de zwembaden op deskundige wijze produceert, neemt Aqua Optimaal het plaatsen, de aanleg en de installatie voor zijn rekening.

ANKO Zwembad Productie en Aqua Optimaal slaan de handen ineen

Vrijwel alles is mogelijk bij de productie van de zwembaden

In samenspraak met de klant bespreken wij de wensen en de mogelijkheden. Of het zwembad nu uitgevoerd dient te worden met een lamellennis, brede trap, hoektrap, ligplateau of zitbank, het is aan de klant. Omdat wij zelf de polypropyleen platen kunnen lassen en verwerken is er heel veel mogelijk.

Monoblock zwembaden door ANKO Zwembad Productie

De zwembaden worden als één geheel geleverd. Dit wordt ook wel monoblock genoemd. Het zwembad wordt gemaakt van polypropyleen platen. Polypropyleen is een kunststof dat zeer duurzaam is en bijna onverwoestbaar. Bovendien is het Uv-bestendig en zal nagenoeg niet verkleuren. De kleur van de platen is wit met een vleugje blauw, antraciet en nu ook te leveren in de moderne kleur grijs RAL7004. Voor het snel en vakkundig plaatsen, aanleggen en installeren van het zwembad zal Aqua Optimaal u graag van dienst willen zijn.

ANKO Zwembad Productie produceert uw zwembad in de productiehal als monoblock
Met ANKO Zwembad Productie als zwembadbouwer bent u verzekerd van een degelijk en prachtig product en kunt u optimaal genieten van een heerlijk, verfrissend zwembad!

TV opname RTL 7

In de zomer van 2020 werd ANKO Zwembad productie benaderd door RTL. Voor hun nieuwe programma "Op de Zaak" van RTL 7, wilden ze graag een interview met ANKO en in beeld brengen hoe een polypropyleen zwembad wordt gemaakt. Op woensdag 2 september werden de opnames gemaakt die in oktober werden uitgezonden. In de uitzending is een kort interview met André Koekoek, eigenaar van ANKO Zwembad productie, te zien en een aantal shots van de productiehal en showroom. Hieronder kunt u de aflevering bekijken.

RTL op bezoek bij ANKO Zwembad Productie
RTL brengt in beeld hoe de zwembadbouwer polypropyleen zwembaden maakt
Van de productiehal en showroom worden shots gefilmd voor het programma Op de Zaak

Contact informatie

ANKO Zwembad Productie
Buitenvaart 1003A
7905 SN Hoogeveen

Kvk nr. 75323141
BTW nr. NL226563455B02

Tel: 06 83133343
Email: info@ankozwembaden.nl

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8:00 – 16:00 uur

U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze productiehal, maar maak dan wel eerst een afspraak.
Heeft u vragen, op- en/of aanmerkingen, vul dan onderstaand contactformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.