Zwembadmodellen

Op zoek naar een zwembad in de tuin? Dan bent u bij Aqua Optimaal aan het juiste adres. Bij ons kunt u zelf de grootte van uw zwembad aangeven. Daarnaast heeft u ook de keuze uit verschillende zwembadmodellen. Wilt u een zwembad met hoektrap of heeft een zwembad met piramidetrap uw voorkeur. Welk model u ook kiest, wij helpen u graag met de aanleg en installatie. 

Bij Aqua Optimaal kunt u een keuze maken uit verschillende zwembadmodellen

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze verschillende zwembadmodellen of heeft u een vraag en/of opmerking? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Informatie aanvragen

Alle zwembaden op een rijtje

Om u een idee te geven van hoe uw zwembad eruit kan komen te zien, hebben we verschillende type zwembaden voor u op een rijtje gezet. Deze luxe zwembaden worden geproduceerd uit een hoogwaardig kunststof, polypropyleen. De polypropyleen zwembaden zijn UV bestendig en zeer sterk. Met een wanddikte van maar liefst 8 mm en door de speciale constructie, is het zwembad vrijwel onverwoestbaar. Wij produceren de zwembaden in onze eigen fabriekshal en leveren het zwembad als monoblock (in zijn geheel) bij u thuis. Daar wordt het zwembad geïnstalleerd en kunt u snel genieten van uw eigen zwembad. Deze zwembaden zijn geschikt als zwembad in de tuin, maar kunnen ook als binnenzwembad bij u worden geïnstalleerd.

Model 1: Zwembad Standaard

Het standaard zwembad is voorzien van de standaard uitrusting. De RVS trap, Stofzuigeraansluiting, Ledlamp full color en Design skimmer maken het zwembad helemaal af. Uiteraard kunt u altijd kiezen voor extra’s, zoals een zwembadoverkapping.

Zwembadmodel type 1: Zwembad Standaard

Model 2: Zwembad met hoektrap

Wilt u liever een ander model trap in uw eigen zwembad, dan zou u kunnen kiezen voor type 2. Dit zwembadmodel is ook voorzien van de standaard extra’s, zoals onder andere de Full Color ledlampen, maar heeft in plaats van een RVS trap, een fraaie hoektrap.

Zwembadmodel type 2: Zwembad met hoektrap

Model 3: Zwembad met hoektrap en lamellennis

Wilt u uw zwembad ’s avonds of wanneer u het zwembad niet gebruikt, af kunnen dekken? Dan is een lamellennis een uitstekende optie. Dit zwembadmodel biedt dit standaard. De zwembadafdekking wordt netjes weggewerkt in een nis, zodat u er geen last van hebt. Naast de trap is nu een keerwand. De hoektrap is de meest geleverde trap.

Zwembadmodel type 3: Zwembadmet hoektrap en lamellennis

Model 4: Zwembad met trap over gehele breedte en ingebouwde lamellennis

Liever geen hoektrap? Dan kunt u ook kiezen voor een trap over de gehele breedte. Doordat de lamellen (zwembadafdekking) netjes weggewerkt worden in de nis onder de trap, heeft u hier geen last van en kunt u heerlijk rondzwemmen in uw zwembad. Het nadeel van dit model is dat er geen keerwand is en het zwembad kleiner wordt.

Zwembadmodel type 4: Zwembad met trap over gehele breedte en ingebouwde lamellennis

Model 5: Zwembadmodel 4 met extra opties

Uiteraard is het mogelijk om extra opties toe te voegen aan uw voorkeur zwembad. U wilt bijvoorbeeld in uw zwembad genieten van een verkoelend glas drinken. Dan zijn de ingebouwde barkrukken een goede optie. En wilt u ook aan de andere zijde het zwembad kunnen verlaten? Dan is de Piramidetrap een goed idee.

Zwembadmodel type 5: Zwembadmodel 4 met extra opties

Model 6: Zwembad met rechte trap en hoekbank

Meer ruimte overhouden om te zwemmen? Kies dan voor een rechte trap. Als optie kunt u in de hoek een hoekbank laten plaatsen. Na het baantjes trekken, kunt u dan even uitrusten en genieten van het kabbelende water.

Zwembadmodel type 6: Zwembad met rechte trap en hoekbank

Model 7: Zwembad met piramidetrap

Houdt u van design, dan is de piramidetrap echt wat voor u. Dankzij de vorm loopt u eenvoudig het water in en uit. Daarnaast kunt u heerlijk uitrusten op de trap. Uiteraard kunt u ook bij dit type kiezen voor extra opties. Vraag naar de mogelijkheden.

Zwembadmodel type 7: Zwembad met piramidetrap

Model 8: Zwembad met dubbele trap

Niets is vervelender dan te moeten wachten om het zwembad via de trap in te kunnen gaan. Waarom kiest u in dat geval niet voor een dubbele trap. Het plateau in het midden kunt u gebruiken als keerwand bij het baantjes trekken.

Zwembadmodel type 8: Zwembad met dubbele trap

Model 9: Zwembad met romaanse trap en afdekking in zitbank

Gaat u voor recht of kiest u juist voor de Romaanse stijl? Deze afgeronde trap biedt elegantie en net even wat extra’s. Doordat de zwembadafdekking weggewerkt is achter de zit-/ligbank in de achterzijde heeft u hier tijdens het zwemmen geen last van.

Zwembadmodel type 9: Zwembad met Romaanse trap en afdekking in zitbank

Vele opties zijn bespreekbaar

Al deze zwembadmodellen zijn leverbaar in alle maten tot een lengte van 25 meter. De kosten van het zwembad zijn uiteraard afhankelijk van het model en de afmetingen. Ook kunt u een zwembad laten bouwen met verschillende opties. Denk bijvoorbeeld aan een luxe randafwerking van keramische tegels of graniet. Ook is het mogelijk een jet-stream in te laten bouwen. U kunt dan tegen de stroom in zwemmen. Uiteraard is de jetstream regelbaar. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn en welke kosten hieraan verbonden zijn? Maak dan vrijblijvend een afspraak met onze zwembadspecialist of kom langs in onze showroom. Wij helpen u graag verder.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze verschillende zwembadmodellen of heeft u een vraag en/of opmerking? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Informatie aanvragen