Polypropyleen zwembad

Bent u op zoek naar een zeer onderhoudsvriendelijk zwembad dat in vrijwel iedere vorm kan worden gemaakt? Dan kunt u het beste een polypropyleen zwembad laten aanleggen. Wij produceren uw zwembad in onze eigen productiehal en vervaardigen het zwembad op maat en geheel naar uw wensen. Met ruim 25 jaar ervaring voorzien we u hierin graag van deskundig advies.

Een polypropyleen zwembad wordt op maat gemaakt in onze productiehal en in zijn geheel geplaatst in uw tuin.

U maakt standaard gebruik van:

  • Eigen ontwerpmogelijkheden
  • Altijd persoonlijk advies op maat
  • 25+ jaar ervaring in de branche

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze polypropyleen zwembaden of heeft u een vraag en/of opmerking? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Informatie aanvragen
Binnenzwembad Stadskanaal
Polypropyleen zwembad
Binnenzwembad Haren
Binnenzwembad Haren

Polypropyleen zwembad aanleggen: wij maken uw dromen waar

Een zwembad aanleggen is een droom van veel mensen en de ultieme vorm van comfort en luxe. Het is geweldig natuurlijk, zo’n zwembad laten plaatsen in uw tuin, maar waar vindt u een zwembad dat precies uw wensen weet te vangen? Wij kunnen polypropeen zwembaden in diverse uitvoeringen maken en verschillende zwembad toebehoren toevoegen. Zo kunt u kiezen voor een smalle trap, hoektrap of een trap over de gehele breedte, zodat u eenvoudig het bad in en uit kunt. Ook is het mogelijk een zit- of ligbank of een lammellennis in uw zwembad te maken. Hierin kan het lamellendek worden opgerold. Wat uw wensen ook zijn, wij maken uw dromen waar!

Wat klanten van ons zeggen

Wat is polypropyleen?

Polypropyleen, ook wel thermoplastisch polymeer genoemd, is een zeer sterke vorm van plastic. De kleur van het basismateriaal is wit met een vleugje blauw en ook in grijs leverbaar. Polypropyleen is een geweldig, recyclebaar kunststof dat blaarvorming voorkomt en osmose geen kans geeft. Dit betekent dat u weinig onderhoud hoeft te plegen. Ook uv licht krijgt er geen grip op, dus verkleuren doet het niet.

Het zwembad wordt bij ons geleverd als monoblock. Dat betekent dat wij het inbouwzwembad op maat in onze productiehal vervaardigen en vervolgens in zijn geheel vervoeren naar de plaats van bestemming. De PP zwembaden kunnen zowel als binnenzwembaden als buitenzwembaden geplaatst worden. Doordat wij het zwembad in één geheel vervoeren, verloopt de installatie bij u thuis een stuk sneller, zodat u ook eerder kunt genieten van uw zwembad. Wel zo prettig.

De voordelen van een polypropyleen zwembad plaatsen

Op maat gemaakt voor perfecte pasvorm.
Volledig naar persoonlijke wens ontworpen.
Uiterst krasbestendig voor langdurige schoonheid.
UV-bestendig en blijvend kleurvast.
Eenvoudig en laag in onderhoud.
Volledig en permanent waterdicht.
Bestendig tegen extreme zuurgraden.
Een strak en glad afgewerkt zwembad, daardoor hygiënisch
Een polypopyleen zwembad heeft veel voordelen zoals een strakke en gladde afwerking en volledig uv bestendig

Maatwerk is de standaard

Wilt u een Polypropyleen zwembad laten bouwen? Dan wordt deze altijd om maat gemaakt door onze ervaren medewerkers. U kiest zelf de gewenste afmetingen en u heeft veel keuze uit opties, extra’s en accessoires. Opties die u verwerken in uw polypropyleen zwembad zijn bijvoorbeeld:

  • Een hoektrap, trap over de gehele breedte of een Romaanse trap
  • een lamellennis waarin het lamellendek (afdekking) is opgerold
  • Een lig, zit- of bruisbank in uw zwembad

U kunt uiteraard ook zelf aangeven waar de design hoogwaterskimmer(s), inspuiters, stofzuigeraansluiting, verlichting of jetstream gemonteerd moeten worden. Ook wanneer u een afwijkende vorm van uw zwembad wenst, is dat mogelijk. U kunt het zwembad aanpassen naar uw wensen, grootte en budget. Bijna elk zwembad is uniek. Uw zwembadspecialist helpt u graag met het realiseren van het zwembad van uw dromen!

Polypropyleen zwembaden worden op maat gemaakt

Een duurzaam zwembad in tuin of in huis

Polypropyleen is een duurzaam kunststof. Niet alleen gaat het zwembad lang mee, ook vergt het weinig onderhoud. Een zwembad van dit materiaal is uitstekend bestand tegen hoge temperaturen en ook chloor en andere zuren of chemicaliën vormen geen problemen. Ook is een polypropyleen zwembad vuilafstotend, krasvrij en heeft Uv-straling geen invloed op de kleur van het zwembad. Een ander voordeel van dit duurzame product is dat het milieuvriendelijk en geheel recyclebaar is.

Uw polypropyleen zwembad laten afwerken

Wist u dat een zwembad van polypropyleen kan worden afgewerkt met vele luxe extra’s? Niet alleen kunt u een keuze maken uit diverse trappen, een lamellennis, een ligplateau, een bruisbank of een zitbank, ook de randafwerking van uw polypropyleen zwembad is erg belangrijk. Zo heeft u de keuze uit granieten of keramische randstenen. Ook kunnen we de verlichting voor u verzorgen. Met onze onderwaterverlichting (full color 12V lampen) is uw zwembad schitterend verlicht en zelfs tot laat in de avond nog genieten van uw zwembad.

Zwembadafdekking

Vaak komen bij een zwembad laten aanleggen ook de opties voor zwembadafdekking aan bod. Steeds vaker wordt er gekozen voor een Solar lamellenafdekking van Soldeck. Deze kunnen wij wegwerken in een lamellennis, zodat de afdekking niet zichtbaar is wanneer er wordt gezwommen. Net als de afdekking zorgt ook een zwembadoverkapping ervoor dat uw zwembad mooi schoon blijft. Bovendien wordt de warmte langer vastgehouden en kunt u het hele jaar door zwemmen in uw zwembad van PP.

Meer informatie Zwembadafdekking

Zwembadafdekking

Meer informatie
Meer informatie Zwembadoverkapping

Zwembadoverkapping

Meer informatie
Meer informatie Zwembadverlichting

Zwembadverlichting

Meer informatie

Polypropyleen zwembad laten aanleggen: Stap voor stap

Een polypropyleen zwembad kopen voor uw tuin of huis, begint met een duidelijke offerte. In de showroom van Aqua Optimaal vindt u verschillende zwembaden, onderdelen en accessoires. Zo kunt u niet alleen de werking ervan bekijken, maar kunt u ook een goede keuze maken uit alle mogelijkheden.

De duidelijke offerte omvat dan ook al uw wensen en uiteraard wordt ook de productie, het vervoer en het aanleggen van het polypropyleen zwembad in de offerte opgenomen.

Een polypropyleen zwembad aanleggen is niet zo eenvoudig als vaak gedacht wordt. Onze specialisten dienen met verschillende zaken rekening te houden en wanneer dit niet op de juiste wijze gebeurt kunt u niet optimaal profiteren van de voordelen van uw zwembad.

Wij plaatsen zwembaden door het hele land. Of u nu een zwembad wilt laten plaatsen in Friesland, in Wassenaar of in Groningen. Wij komen graag bij u langs.

Wil je een polypropyleen zwembad laten aanleggen? Er zijn veel mogelijkheden, onderdelen en accessoires

De kosten van een polypropyleen zwembad

U bent benieuwd naar de kosten voor een polypropyleen zwembad. Afhankelijk van uw wensen stellen we een persoonlijke offerte voor u op. De kosten zijn namelijk afhankelijk van een aantal factoren, bijvoorbeeld de grootte van het zwembad, de vorm en de accessoires. Ook het ontwerp en de installatie wordt hierin meegenomen. Wij zorgen ervoor dat u te allen tijde optimaal kunt genieten van uw zwembad met een kwalitatief en goed onderhouden binnen- of buitenbad.

Vraag hier een offerte aan

Klik op onderstaande button als u meer wilt weten over de aanleg van een polypropyleen zwembad.

Informatie aanvragen

Uw polypropyleen zwembad laten plaatsen door Aqua Optimaal

Droomt u al lang van een eigen zwembad? Dan kunnen wij die droom voor u waarmaken. Onze zwembadspecialisten kunnen u met ruim 25 jaar ervaring vakkundig van dienst zijn. Wij beschikken over de juiste kennis en materialen om het zwembad snel en professioneel te kunnen plaatsen. Hierdoor ervaart u minimale overlast. Wij plaatsen zowel particuliere als openbare zwembaden.

Heeft u advies nodig of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem contact met ons op, we helpen u graag verder.