Polypropyleen zwembad

Aqua Optimaal ontwerpt, produceert en installeert al jaren professionele polypropyleen zwembaden.
Een polypropyleen, ook wel polypropeen genoemd, zwembad in de tuin of binnenshuis, is in bijna alle maten te leveren. Wij produceren het zwembad in onze eigen productiehal in Hoogeveen en vervaardigen het zwembad op maat en geheel naar uw wensen.

Een polypropyleen zwembad wordt op maat gemaakt in onze productiehal en in zijn geheel geplaatst in uw tuin.

Een polypropyleen zwembad is zeer duurzaam en nagenoeg onverwoestbaar. Het kunststof polypropyleen is leverbaar in wit met een vleugje blauw en grijs. Het polypropyleen zwembad is Uv-bestendig en zal nagenoeg niet verkleuren. Wij kunnen het zwembad met veel verschillende mogelijkheden voor u ontwerpen. Zo kunt u kiezen voor een smalle trap, hoektrap of een trap over de gehele breedte, zodat u eenvoudig het bad in en uit kunt. Ook is het mogelijk een zit- of ligbank of een lammellennis in uw zwembad te maken. Hierin kan het lamellendeck (de afdekking) worden opgerold. Ook een overkapping over uw zwembad is mogelijk. U heeft dan geen last meer van bladeren of vuil in uw zwembad en het water in het bad blijft langer op temperatuur. Wordt het te warm onder de overkapping, dan kunt u de overkapping gewoon openschuiven. Wat uw wensen ook zijn, wij maken uw dromen waar!

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze polypropyleen zwembaden of heeft u een vraag en/of opmerking? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Informatie aanvragen

Wat is polypropyleen?

Het zwembad dat wij leveren is geproduceerd uit een hoogwaardig kunststof, genaamd polypropyleen. Polypropyleen is een thermoplastisch polymeer dat ook wel bekend staat als polypropeen of PP. Het is een sterke vorm van plastic welke zeer sterk en Uv-bestendig is. Het zal dus nagenoeg niet verkleuren. De kleur van het basismateriaal is wit met een vleugje blauw en binnenkort ook in grijs leverbaar. De zwembaden hebben een bodem- en wanddikte van maar liefst 8 mm en door de speciale constructie is het zwembad van polypropyleen bijna onverwoestbaar. Het zwembad wordt geleverd als monoblock. Dat betekent dat wij het polypropyleen zwembad op maat in onze productiehal vervaardigen en vervolgens in zijn geheel vervoeren naar de plaats van bestemming. De PP zwembaden kunnen daar zowel binnen als buiten geplaatst worden. Doordat wij het zwembad in één geheel vervoeren, verloopt de installatie bij u thuis een stuk sneller, zodat kunt u eerder kunt genieten van uw zwembad.

De voordelen van een polypropyleen zwembad van Aqua Optimaal

Het polypropyleen zwembad wordt op maat gemaakt
Het zwembad wordt naar uw wens ontworpen
De zwembaden zijn krasbestendig
Het zwembad is door en door gekleurd
Ze kunnen tegen een stootje
Het PP is UV bestendig en dus kleurvast
Bestendig tegen extreme zuurgraden
De PP zwembaden zijn eenvoudig te onderhouden
Een strak en glad afgewerkt zwembad, daardoor hygiënisch
Het polypropyleen zwembad is uiteraard volledig en blijvend waterdicht
Een polypopyleen zwembad heeft veel voordelen zoals een strakke en gladde afwerking en volledig uv bestendig

Polypropyleen zwembad op maat gemaakt

Wanneer u een polypropyleen zwembad wilt laten aanleggen, wordt deze voor u op maat gemaakt. U kiest zelf de gewenste afmetingen en u heeft veel keuze uit opties, extra’s en accessoires. Zo kunt u ervoor kiezen het polypropyleen zwembad te laten uitvoeren met een Romaanse trap, een hoektrap of een trap over de gehele breedte. Ook kunt u het zwembad laten uitvoeren in combinatie met een lamellennis waarin het lamellendack (afdekking) is opgerold. Daarnaast is het mogelijk een lig-, zit- of bruisbank in uw zwembad op maat in te laten bouwen. U kunt uiteraard ook zelf aangeven waar de design hoogwaterskimmer(s), inspuiters, stofzuihgeraansluiting, verlichting of jetstream gemonteerd moeten worden. Ook wanneer u een afwijkende vorm van uw zwembad wenst, is dat mogelijk. U kunt het zwembad aanpassen naar uw wensen, grootte en budget. Bijna elk zwembad is uniek. Uw zwembadspecialist helpt u graag met het realiseren van het zwembad van uw dromen!

Polypropyleen zwembaden worden op maat gemaakt

Een duurzaam zwembad in tuin of in huis

Polypropyleen is een duurzaam kunststof. Niet alleen gaat het zwembad lang mee, ook vergt het weinig onderhoud. Een zwembad van dit materiaal is uitstekend bestand tegen hoge temperaturen en ook chloor en andere zuren of chemicaliën vormen geen problemen. Ook is een polypropyleen zwembad vuilafstotend, krasvrij en heeft Uv-straling geen invloed op de kleur van het zwembad. Een ander voordeel van dit duurzame product is dat het milieuvriendelijk en geheel recyclebaar is.

Extra’s om je zwembad van polypropyleen mee af te werken

Wilt u een zwembad in de tuin aanleggen, dan wordt een zwembad van polypropyleen aangeraden. Dit harde materiaal biedt veel voordelen ten opzichte van folie en kan ook uitgebreid worden met vele extra’s. Niet alleen kunt u een keuze maken uit diverse trappen, een lamellennis, een ligplateau, een bruisbank of een zitbank, ook de randafwerking van uw polypropyleen zwembad is erg belangrijk. U heeft keuze uit verschillende granieten of keramische randstenen (boordstenen) die wij graag voor u aanleggen.
Daarnaast kunnen wij zorgen voor een zwembadafdekking. Steeds vaker wordt er gekozen voor een Solar lamellenafdekking van Soldeck. Deze kunnen wij wegwerken in een lamellennis, zodat de afdekking niet zichtbaar is wanneer er wordt gezwommen. Net als de afdekking zorgt ook een zwembadoverkapping ervoor dat uw zwembad mooi schoon blijft. Bovendien wordt de warmte langer vastgehouden en kunt u het hele jaar door zwemmen in uw zwembad van PP. Het heerlijk verwarmde water maakt het ook mogelijk om ‘s avonds een duik te nemen. Met de juiste onderwaterverlichting (full color 12V lampen) is uw zwembad schitterend verlicht en kunt u uw vrienden en familie uitnodigen voor gezellige poolparty’s die doorgaan tot in de late uurtjes.

Meer informatie Zwembadafdekking

Zwembadafdekking

Meer informatie
Meer informatie Zwembadoverkapping

Zwembadoverkapping

Meer informatie
Meer informatie Zwembadverlichting

Zwembadverlichting

Meer informatie

Polypropyleen zwembad aanleggen

Een polypropyleen zwembad kopen voor uw tuin of huis, begint met een duidelijke offerte. In de showroom van Aqua Optimaal vindt u verschillende zwembaden, onderdelen en accessoires. Zo kunt u niet alleen de werking ervan bekijken, maar kunt u ook een goede keuze maken uit alle mogelijkheden. De duidelijke offerte omvat dan ook al uw wensen en uiteraard wordt ook de productie, het vervoer en het aanleggen van het polypropyleen zwembad in de offerte opgenomen. Een polypropyleen zwembad aanleggen is niet zo eenvoudig als vaak gedacht wordt. Onze specialisten dienen met verschillende zaken rekening te houden en wanneer dit niet op de juiste wijze gebeurt kunt u niet optimaal profiteren van de voordelen van uw zwembad. Wij plaatsen zwembaden door het hele land. Of u nu een zwembad wilt laten plaatsen in Friesland, in Wassenaar of in Groningen. Wij komen graag bij u langs.

Wil je een polypropyleen zwembad laten aanleggen? Er zijn veel mogelijkheden, onderdelen en accessoires

Polypropyleen zwembaden prijzen

Wanneer u een polypropyleen zwembad gaat aanschaffen, bent u uiteraard benieuwd naar de prijs. De kosten voor een polypropyleen zwembad zijn echter afhankelijk van de grootte, de vorm, de opties, de extra’s en de accessoires. Naast de kosten voor het produceren van het zwembad, zijn er ook de kosten voor het aanleggen. Aqua Optimaal vindt kwaliteit erg belangrijk. Daarvan profiteert u immers het langst. Neem contact op voor een een vrijblijvende offerte.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze polypropyleen zwembaden of heeft u een vraag en/of opmerking? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Informatie aanvragen

Aqua Optimaal voor uw eigen zwembad

Op zoek naar een heerlijk verfrissend zwembad in uw tuin? Dan bent u bij Aqua Optimaal aan het juiste adres. Maak uw dromen waar door een polypropyleen zwembad aan te laten leggen door onze zwembadspecialist. Naast polypropyleen zwembaden kunt u bij ons ook terecht voor:

Heeft u advies nodig of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op. Onze zwembadspecialisten staan voor u klaar!