Polypropyleen zwembad

Aqua Optimaal produceert en installeert al jaren professionele polypropyleen zwembaden. Deze zwembaden worden voor u op maat gemaakt in onze productiehal en in zijn geheel naar uw tuin vervoerd, waar we het zwembad installeren. Polypropyleen is zeer duurzaam, bovendien UV bestendig en vrijwel onverwoestbaar. De pp zwembaden zijn nagenoeg in alle maten leverbaar en kunnen geheel naar uw wensen worden gemaakt. Zo kunnen we een hoektrap voor u maken, maar is een trap over de gehele breedte ook mogelijk. Ook een overkapping is een optie die wij kunnen toevoegen. U heeft dan geen last meer van bladeren in uw zwembad en het water blijft langer op temperatuur. Wat uw wensen ook zijn, wij helpen u graag.

Een polypropyleen zwembad wordt op maat gemaakt in onze productiehal en in zijn geheel geplaatst in uw tuin.

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte opvragen? Heeft u inhoudelijke vragen? Neem gerust contact met ons op.

Informatie aanvragen

Wat is polypropyleen

Het zwembad dat wij bij u installeren is geproduceerd uit een hoogwaardig kunststof, genaamd polypropyleen. Polypropyleen is een thermoplastisch polymeer dat ook wel bekend staat als polypropeen of PP. Het is een sterke vorm van plastic welke UV bestendig en zeer sterk is. De zwembaden hebben een wanddikte van maar liefst 8 mm en door de speciale constructie is het zwembad van polypropyleen bijna onverwoestbaar. Het zwembad komt bij u aan als monoblock. Dat betekent dat wij het polypropyleen zwembad op maat in onze productiehal vervaardigen en vervolgens in zijn geheel vervoeren naar de plaats van bestemming. De PP zwembaden kunnen daar zowel binnen als buiten bij u geplaatst worden. Doordat wij het zwembad in één geheel vervoeren, verloopt de installatie bij u thuis een stuk sneller, zodat kunt u eerder kunt genieten van uw zwembad.

De voordelen van een polypropyleen zwembad

  • De zwembaden van polypropyleen zijn uiteraardvolledig waterdicht
  • Het PP is UV bestendig
  • De zwembaden kunnen tegen een stootje, zijn krasbestendig en kleurvast
  • Het polypropyleen zwembad wordt op maat gemaakt en binnen korte tijd bij u thuis gemonteerd
  • Het zwembad is door en door gekleurd
  • Het zorgt voor een strak en glad afgewerkt zwembad
  • De PP zwembaden zijn eenvoudig te onderhouden
  • Bestendig tegen extreme zuurgraden
Een polypopyleen zwembad heeft veel voordelen zoals een strakke en gladde afwerking en volledig uv bestendig

Een duurzaam zwembad in de tuin

Polypropyleen is een duurzaam kunststof. Niet alleen gaat het zwembad lang mee, ook vergt het weinig onderhoud. Een zwembad van dit materiaal is uitstekend bestand tegen hoge temperaturen en ook chloor en andere zuren of chemicaliën vormen geen problemen. Tevens is een polypropyleen zwembad vuilafstotend, krasvrij en heeft Uv-straling geen invloed op de kleur van het zwembad. Een ander voordeel van dit duurzame product is dat het milieuvriendelijk is en geheel recyclebaar.

Polypropyleen zwembad op maat gemaakt

Wanneer u een polypropyleen zwembad wilt laten aanleggen, wordt deze voor u op maat gemaakt. U kiest zelf de gewenste afmetingen en u heeft veel keuze uit extra’s. Zo kunt u ervoor kiezen het polypropyleen zwembad af te werken met een Romaanse trap, een trap over de gehele breedte of een hoektrap. Daarnaast is het mogelijk een zitbank of bruisbank in uw zwembad op maat in te laten bouwen. U kunt uiteraard ook zelf aangeven waar de skimmers, verlichting of jetstreams gemonteerd moeten worden. Ook wanneer u een afwijkende vorm van uw zwembad wilt hebben, is dat mogelijk. Onze zwembadspecialisten helpen u graag met uw op maat gemaakte zwembad.

Polypropyleen zwembaden worden op maat gemaakt

Extra’s om je zwembad van polypropyleen mee af te werken

Wanneer u een zwembad in de tuin wilt laten aanleggen, wordt een zwembad van polypropyleen vaak aangeraden. Dit harde materiaal biedt veel voordelen ten opzichte van folie en kan ook uitgebreid worden met vele extra’s. Niet alleen is het mogelijk een Romaanse trap, een hoektrap of trap over de gehele breedte van het zwembad erin te laten plaatsen, ook een zitbank, ligplateau of zelfs een bruisbank behoort tot de mogelijkheden. Ook de randafwerking van uw polypropyleen zwembad is erg belangrijk. U heeft keuze uit verschillende granieten of keramische randstenen die wij graag voor u aanleggen. Daarnaast kunnen wij zorgen voor een zwembadafdekking. Steeds vaker wordt er gekozen voor een lamellenafdekking. Deze kunnen wij wegwerken in een lamellennis, zodat de afdekking niet zichtbaar is wanneer er gezwommen wordt. Net als de afdekking zorgt ook een zwembadoverkapping ervoor dat uw zwembad mooi schoon blijft. Tevens wordt de warmte langer vastgehouden en kunt u het hele jaar door zwemen in uw zwembad van PP. Ook maakt het heerlijk verwarmde water het mogelijk om ‘s avonds een duik te nemen. Met de juiste zwembadverlichting is uw zwembad schitterend verlicht en kunt u vrienden en familie uitnodigen voor gezellige poolparty’s die doorgaan tot de late uurtjes.

Polypropyleen zwembad aanleggen

Een polypropyleen zwembad kopen voor uw tuin of huis, begint met een duidelijke offerte. In de showroom van Aqua Optimaal vindt u verschillende zwembaden, onderdelen en accessoires. Zo kunt u niet alleen de werking ervan bekijken, maar kunt u ook een goede keuze maken uit alle mogelijkheden. De offerte omvat dan ook al uw wensen en uiteraard wordt ook de productie, het vervoer en het aanleggen van het polypropyleen zwembad in de offerte opgenomen. Een polypropyleen zwembad aanleggen is niet zo eenvoudig als vaak gedacht wordt. Onze specialisten dienen met verschillende zaken rekening te houden en wanneer dit niet op de juiste wijze gebeurt kunt u niet optimaal profiteren van de voordelen van uw zwembad.

Wil je een polypropyleen zwembad laten aanleggen? Er zijn veel mogelijkheden, onderdelen en accessoires

Polypropyleen zwembaden prijzen

Wanneer u een polypropyleen zwembad gaat aanschaffen, bent u uiteraard benieuwd naar de prijs. De kosten voor een polypropyleen zwembad zijn echter afhankelijk van de grootte, de vorm en de extra’s. Naast de kosten voor het produceren van het zwembad, zijn er ook de kosten voor het aanleggen. Aqua Optimaal vindt kwaliteit erg belangrijk. Daarvan profiteert u immers het langst. U kunt bij ons al een polypropyleen zwembad laten aanleggen vanaf € 25.000,-. Voor een vrijblijvende offerte, neemt u contact met ons op.

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte opvragen? Heeft u inhoudelijke vragen? Neem gerust contact met ons op.

Informatie aanvragen

Aqua Optimaal voor uw eigen zwembad

Op zoek naar een heerlijk verfrissend zwembad bij u in de tuin? Dan bent u bij Aqua Optimaal aan het juiste adres. Maak uw dromen waar door een polypropyleen zwembad aan te laten leggen door onze zwembadspecialisten. Naast polypropyleen zwembaden kunt u bij ons ook terecht voor:

Heeft u advies nodig of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op. Onze zwembadspecialisten staan voor u klaar!