Binnenzwembad Haren

Het hele jaar kunnen zwemmen in uw eigen zwembad? Dan is de keuze voor een binnenzwembad snel gemaakt. Aqua Optimaal heeft jarenlange ervaring met polypropyleen zwembaden, ook met polypropyleen binnenbaden. Waar we zeker op letten bij de aanleg van een binnenzwembad en wat zeer belangrijk is, is de lucht- en klimaatbeheersing.

In Haren hebben wij een binnenzwembad aangelegd met granieten randtegels. De randtegel is de finishing touch van elk zwembad. Naast de rand is een sleufgoot aangelegd. Een detail maar draagt bij aan een strak design. Daaromheen is gekozen voor natuursteen, zeer duurzaam en het heeft een prachtige uitstraling.

Een zwembad in stijl

Een polypropyleen (kunststof) binnenzwembad wordt steeds populairder! Het hele jaar kunnen genieten; weer of geen weer! Een dergelijk zwembad bouwen vraagt om een gedegen voorbereiding! Een binnenzwembad komt grotendeels overeen met een buitenzwembad maar er zijn toch een aantal belangrijke verschillen! Heeft u plannen voor een binnenzwembad? Betrek ons al in een vroeg stadium erbij. Wij kunnen u en uw architect dan tijdig informeren over de vele mogelijkheden en wijzen op belangrijke aspecten bij de realisatie.

Ook een zwembad laten plaatsen in Haren? Wij helpen u graag!