Binnenzwembad Stadskanaal

Een luxueus binnenbad in een royale ruimte. Het zwembad is uitgerust met een riante hoektrap en een automatische zwembadafdekking van Aquadeck met witte lamellen van pvc. Bovendien is er in dit zwembad een jetstream geplaatst; ideaal voor het trekken van baantjes maar dan zonder keerpunt. Heerlijk doorzwemmen dus, wat goed is voor uw conditie. Deze jetstream zorgt voor een krachtige waterstraal en de capaciteit is vanuit het bad regelbaar.

Het zwembad wordt uiteraard verwarmd door een efficiënte warmtepomp. ’s Avonds krijgt het binnenbad een extra dimensie door de prachtige LED-onderwaterverlichting die in talloze kleuren in te stellen is. De randafwerking is net zoals de ruimte, strak. Er is gekozen voor een zwarte natuursteen. De vloer is uitgevoerd met een exclusieve natuursteen.

Een subliem binnenzwembad met een wow-factor wat luxe uitstraalt en tot in het kleinste detail is afgewerkt. Een fantastisch groot zwembad om heerlijk in te zwemmen. Eromheen is veel ruimte om bijvoorbeeld op de ligbedden heerlijk te relaxen.

Genieten van een binnenzwembad in uw eigen woning!