Zwembad watergordijn

Watergordijnen (waterfonteinen of watervallen) zijn niet alleen rustgevend door de beweging van ‘water op water’ maar ook een lust voor het oog. Door de constante waterstraal wordt ook uw bovenlichaam licht gemasseerd. AQA biedt een prachtig, origineel en prijstechnisch interessant programma waterattracties voor bij uw zwembad of terras. Uitgevoerd in gepolijst RVS 316L waarbij de naden in zogenaamd gesatineerd zijn uitgevoerd. U kunt één of zelfs meerdere watergordijnen of fonteinen plaatsen zowel dezelfde als verschillende. Er is een scala aan watergordijnen leverbaar en met diverse mogelijkheden om deze te bedienen. Aqua Optimaal kan u hierover informeren en ook adviseren.

Met een watergordijn wordt uw zwembad een echt waterparadijs
Een watergordijnen is een verrukkelijke attractie. Zo wordt uw zwembad een echt waterparadijs.

AQA watergordijnen

AQA logo

Meer dan 34 jaar ervaring heeft dit innovatief Duits bedrijf. AQA is erin geslaagd om met een enthousiast team ontwerpen te creëren, kwaliteit te produceren en service te verlenen. AQA zet de trend.

"Experience as a synonym for the future"

Eigenschappen AQA Watergordijnen

  • Uitgevoerd in gepolijst RVS 316L
  • Uitstroommond 300 mm tot 1000 mm (afhankelijk van type)
  • Aansluiting: 1,5'' M (voor de 300 mm en 500 mm)
  • Aansluiting: 2'' M (voor de 700 mm en 1000 mm)
  • Verankering is nodig. Wordt niet standaard meegeleverd
AQA Watergordijn

AQA Mini Bali Watergordijn model 106

Het Mini Bali watergordijn (#106) is het absolute accessoire om uw zwembad te verfraaien, of het nu binnen of buiten is. Deze Mini Bali waterfontein wordt aan de zijkant van uw zwembad geïnstalleerd en levert een verfrissende straal. Aangedreven door een circulatiepomp met een capaciteit van 18 tot 29 m³ water per uur kan leveren (afhankelijk van type). Het watergordijn wordt aangesloten op het filtercircuit van het zwembad, na het filter en vóór de inspuiters. Deze Mini Bali zwembadfontein is verkrijgbaar in RVS 316L (ook geschikt voor zoutwaterbaden). Alle modellen zijn elegant vormgegeven en bijzonder resistent. Een Mini Bali watergordijn kan direct op uw zwembadomranding worden geplaatst. Een vloerverankeringssysteem is optioneel verkrijgbaar en kan worden gebruikt om het watergordijn te bevestigen.

AQA Mini Bali Watergordijn model 106

AQA Bali Watergordijn model 106A

Het Bali Watergordijn heeft dezelfde eigenschappen als de Mini, maar is anders vormgegeven, heeft een andere maatvoering en uitstroommond.

AQA Bali Watergordijn model 106

AQA Watergordijn model 107

Dit model watergordijn heeft dezelfde eigenschappen, maar is anders vormgegeven, heeft een andere maatvoering en uitstroommond.

AQA Watergordijn model 107

AQA Watergordijn model 107A

Dit model watergordijn heeft dezelfde eigenschappen, maar is anders vormgegeven, heeft een andere maatvoering en uitstroommond.

AQA Watergordijn model 107A

AQA Watergordijn model muurmodel 112

Dit watergordijn muurmodel (#112) heeft dezelfde eigenschappen maar is anders vormgegeven, heeft een andere maatvoering en uitstroommond. Dit model kan aan de muur worden bevestigd en 7 tot 21 m³ water per uur leveren (afhankelijk van type).

AQA Watergordijn muurmodel 112

Meer informatie

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag en/of opmerking? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Contact