Zwembad duikplank en glijbaan

Zwemmen is een manier om fit te blijven, te ontspannen en plezier te hebben. Eerst een paar baantjes borstcrawl en dan de vlinderslag of rugslag. Nadat je op adem bent gekomen, kun je door gaan met een paar baantjes schoolslag, om vervolgens nog even lekker rond te drijven.

Maar als de zon schijnt...

Dan duik of spring je vanaf een magnifieke duikplank! Of roetsj met een vaart van de glijbaan. Voor je het weet ben je al tien keer van de glijbaan geweest. Maar het mooiste is natuurlijk een bommetje maken vanaf de duikplank. Wij snappen wel waarom de kids zo’n stoere duikplank en gave glijbaan willen. Jong en oud vermaken zich nu nog beter bij en in het zwembad. Een coole plek voor een feestje met kids of vrienden.

AstraPool

AstralPool biedt voor openbare en particuliere zwembaden innovatieve en duurzame oplossingen. AstraPool is dan ook Wereldleider voor zwembad toebehoren en accessoires, zoals duikplanken, glijbanen, speeltoestellen, ladders, handgrepen, leuningen en meer.

Bij Aqua Optimaal kunt u ook mooie glijbanen en duikplanken van AstraPool kopen om uw zwembad te verrijken

Duikplank ASTRAL DOLPHIN

Flexibele duikplank gemaakt van polyester, versterkt met glasvezel in lichtblauw. Geleverd met bevestigingsmateriaal.
Lengte 160 cm, breedte 46 cm en hoogte 35 cm.

Duikplank AstraPool Dolphin

Duikplank ASTRAL BALLESTA

Lichtblauwe duikplank gemaakt van polyester, versterkt met glasvezel. Duikplankbeugel van gegalvaniseerd staal. Geleverd met bevestigingsmateriaal.
Lengte 140 cm of 180 cm, breedte 46 cm, hoogte 25 cm.

Duikplank AstraPool Ballesta

Duikplank ASTRAL DYNAMIC flexibel

Brede duikplank gemaakt van polyesterhars en glasvezel. Bestand tegen UV-blootstelling en zware weersomstandigheden. Antislip oppervlak over de hele duikplank. Geleverd met bevestigingsmateriaal.
Lengte 161 cm, breedte 46 cm, hoogte 39 cm.

Duikplank AstraPool Dynamic flexibel

Duikplank ASTRAL DYNAMIC 1200

Brede duikplank gemaakt van polyester, versterkt met glasvezel. Bestand tegen UV-blootstelling en zware weersomstandigheden. Antislip oppervlak over de hele duikplank. Geleverd met bevestigingsmateriaal.
Lengte 120 cm, breedte 40 cm, hoogte 32 cm.

Duikplank AstraPool Dynamic 1200

Duikplank ASTRAL DYNAMIC

Brede duikplank van polyesterhars en glasvezel, met antislip oppervlak. Beugels en steunen van roestvast staal met matte afwerking. Geleverd met bevestigingsmateriaal.
Lengte 200 of 230 cm, breedte 60 cm, hoogte 28 cm.

Duikplank AstraPool Dynamic

Duikplank ASTRAL verhoogd model

Basis gelamineerd in ivoorkleurig polyester gemaakt van polyester, versterkt met glasvezel in lichtblauw. Met twee rvs-leuningen. Opstap en duikplank met antislip. Geleverd met bevestigingsmateriaal. Leverbaar in twee uitvoeringen:

  • Lengte 200 cm, breedte 40 cm, hoogte 55 cm
  • Lengte 250 cm, breedte 46 cm, hoogte 75 cm
Duikplank AstraPool verhoogd model

Glijbaan ASTRAL Pranaslide

Deze lichtblauwe glijbaan en treden zijn gemaakt van polyester, met glasvezel versterkt. De glijbaan is behandeld tegen Uv-stralen en bestand tegen elk weertype. Beugels zijn gemaakt van witgelakt aluminium. De duurzame materialen garanderen een lange levensduur voor jarenlang plezier.
De glijbaan is voorzien van een watertoevoeraansluiting om het glijden te vergemakkelijken. Geleverd met bevestigingsmateriaal. Leverbaar in twee hoogten, namelijk 150 cm en 180 cm.

Glijbaan ASTRAL Pranaslide

Glijbaan ASTRAL Curve

Deze lichtblauwe glijbaan en treden zijn gemaakt van polyester, met glasvezel versterkt. De glijbaan is behandeld tegen Uv-stralen en bestand tegen elk weertype. Beugels zijn gemaakt van witgelakt aluminium. De duurzame materialen garanderen een lange levensduur voor jarenlang plezier.
De glijbaan is voorzien van een watertoevoeraansluiting om het glijden te vergemakkelijken. Geleverd met bevestigingsmateriaal. Leverbaar in twee uitvoeringen, namelijk met linkse of rechtse curve. De hoogte van de glijbaan is 178 cm.

Glijbaan ASTRAL Curve

Glijbaan ASTRAL recht

Glijbaan is gemaakt van polyester, versterkt met glasvezel en heeft kunststof treden. De leuningen zijn van rvs. De glijbaan is voorzien van een watertoevoeraansluiting om het glijden te vergemakkelijken. Geleverd met bevestigingsmateriaal. Verkrijgbaar in blauw, ivoor en wit. De hoogte van de glijbaan is 200 cm.

Glijbaan ASTRAL recht

Glijbaan ASTRAL met leuningen

Glijbaan is gemaakt van polyester, versterkt met glasvezel. De treden en leuningen zijn van rvs. De glijbaan is voorzien van een watertoevoeraansluiting om het glijden te vergemakkelijken. Geleverd met bevestigingsmateriaal. Verkrijgbaar in blauw, ivoor en wit. Ook leverbaar met curve naar links. De hoogte van de glijbaan is 200 cm.

Glijbaan ASTRAL met leuningen

Meer informatie

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag en/of opmerking? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Contact