Zwembad buitendouche

Neem een douche voordat dat u het zwembad in stapt. Zo gaat u schoon het zwembad in en blijft het water beter schoon. Ook na het zwemmen kan het prettig zijn om even een douche te nemen; heerlijk verfrissend! Een buitendouche bij uw zwembad voor extra comfort. Een onmisbaar accessoire in uw eigen tuin!

Aqua Optimaal levert vele soorten hoogwaardige buitendouches, standaard en luxe douches maar ook strakke design douches zelfs met solar verwarming.

JEE-O zwembad buitendouche

JEE-O logo

JEE-O is verfrissend en ambitieus, exclusief en extravert, stoer en gewaagd. Een Nederlands bedrijf voor o.a. design buitendouches. Alle productlijnen kenmerken zich door een robuust en krachtig design, altijd onderscheidend in zijn eenvoud. Een look die voor zichzelf spreekt. JEE-O vertegenwoordigt een persoonlijke, bewuste keuze in de moderne interpretatie van vrije tijd.
Deze buitendouches ontlenen hun naam aan het prachtige en unieke design. Diverse modellen zijn uitgevoerd met de kenmerkende ééngreepsmengkraan die eenvoudig te bedienen is (open en dicht, warm en koud). De douches zijn gemaakt van RVS. De fabrieksgarantie is maar liefst 7 jaar!

Wilt u ook het ultieme wellness gevoel beleven tijdens alle seizoenen? De JEE-O optie “365 all weather frost free” kan eventueel worden toegevoegd aan een buitendouche waardoor u het hele jaar door buiten kunt douchen. Deze buitendouches worden vorstvrij gehouden tot -30 graden Celsius. Deze optie zorgt ervoor dat u de buitendouche tijdens de winterperiode, niet hoeft te demonteren maar gewoon buiten kan blijven staan. Deze optie geldt niet voor de buitendouches met handdouche.

Met de zwembad buitendouches van JEE-O kunt u eenvoudig een heerlijke douche nemen na het zwemmen

JEE-O Original serie

 • Stahoogte 210 cm
 • Diameter 63 mm
 • Leverbaar in twee uitvoeringen: RVS 304 geborsteld en gepolijst
 • Optie: "365 all weather frost free"

Deze zwembad buitendouche ontleent zijn naam aan de prachtige en unieke vormgeving. Diverse modellen zijn uitgevoerd met de kenmerkende ééngreepsmengkraan, eenvoudig te bedienen (open en dicht, warm en koud) en alll weather frost free.

Voor de Original serie zijn als optie drie douchekoppen leverbaar. Douchekop met 76 gaatjes met een diameter van 1 mm is standaard. Daarnaast zijn leverbaar een douchekop met 76 gaatjes met een diameter van 2 mm en met 20 gaatjes met diameter van 2 mm.

JEE-O Original 1: Vrijstaande douche met ééngreepsmengkraan*
JEE-O Original 2: Vrijstaande douche met ééngreepsmengkraan en handdouche
JEE-O Original shower push 3: Vrijstaande douche met eco drukknop. Na 15 tot 20 seconden dicht. Watertemperatuur is buiten deze douche te regelen.
JEE-O Original 4: Vrijstaande douche met progressieve cartridge

JEE-O Original bestaat uit vier verschillende uitvoeringen

* Vernieuwde uitvoering met soft-touch ‘O-ring’ hendel voor stevige grip. De verwisselbare douchekop met 43 zwarte nozzles past perfect bij de zwarte ‘O-ring’. De nozzles geven een krachtige en unieke douche ervaring. Een grote douchekop van 15 cm wordt standaard meegeleverd. Deze douche is vervaardigd uit RVS 316 daardoor betere bescherming tegen corrosie.

JEE-O Fatline serie

 • Stahoogte 210 cm
 • Diameter 89 mm
 • Leverbaar in twee uitvoeringen: geborsteld en gepolijst
 • Optie: "365 all weather frost free"

JEE-O Fatline 1: Vrijstaande douche met ééngreepsmengkraan*
JEE-O Fatline 2: Vrijstaande douche met ééngreepsmengkraan en handdouche
JEE-O Fatline shower push 3: Vrijstaande douche met eco drukknop. Na 15 tot 20 seconden dicht. Watertemperatuur is buiten deze douche te regelen.
JEE-O Fatline 4: Vrijstaande douche met progressieve cartridge

JEE-O Fatline bestaat uit vier verschillende uitvoeringen

* Vernieuwde uitvoering met soft-touch ‘O-ring’ hendel voor stevige grip. De verwisselbare douchekop met 43 zwarte nozzles past perfect bij de zwarte ‘O-ring’. De nozzles geven een krachtige en unieke douche ervaring. Een grote douchekop van 15 cm wordt standaard meegeleverd. Deze douche is vervaardigd uit RVS 316 daardoor betere bescherming tegen corrosie.

JEE-O Soho serie

De JEE-O Soho-serie is de eerste collectie die voortkomt uit de samenwerking tussen JEE-O en de Amsterdamse ontwerpstudio Grand & Johnson: creatieveling die samenwerkt om maximaal minimalisme vorm te geven. Dankzij de cartridge met één beweging in het kraanmechanisme kan de slim ontworpen handgreep met een rubberen coating op dezelfde manier worden bediend als een joystick.

 • Stahoogte 230 cm
 • Diameter 89 mm
 • Leverbaar in vier uitvoeringen: hammercoated zwart of geborsteld en RVS gepoedercoated in matgroen of grijs
 • Optie: "365 all weather frost free"

De hammercoated afwerking dient met zeepsop of alcohol schoongemaakt te worden. Uv-straling en een extreme temperatuur kunnen het oppervlak beïnvloeden.

JEE-O Soho 1: Vrijstaande douche met ééngreepsmengkraan met progressieve cartridge. Winnaar van Reddot Award 2014 en German Desigbn Award 2016
JEE-O Soho 2: Vrijstaande douche met ééngreepsmengkraan progressieve cartridge met omsteller en handdouche

JEE-O Soho is leverbaar in hammercoated zwart of geborsteld en RVS gepoedercoated in matgroen of grijs
JEE-O Soho bestaat uit verschillende uitvoeringen

Eichenwald zwembad buitendouche

IDEAL logo

Eichenwald is de fabrikant van o.a. IDEAL-buitendouches (tuindouches). Eichenwald staat bekend om hun degelijkheid en hoogstaande ontwikkeling op technologisch gebied. Hun buitendouches zijn een nuttige aanvulling op uw zwembad. Koopt u in plaats van een eenvoudige tuindouche een speciale douche voor uw tuin, dan kunt u zelfs het hele jaar door genieten van warm water zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over hoge energiekosten van uw buitendouche. Voor buitendouches is RVS één van de meest geschikte materialen voor gebruik in en bij zwembaden. Niet alleen visueel, maar ook door zijn bijzonder lange levensduur en vorst- en corrosiebestendigheid. Een RVS-buitendouche is eenvoudig schoon te maken.

Meer informatie

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag en/of opmerking? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Contact