Zwembadoverkapping

Met een zwembadoverkapping kunt u het hele jaar heerlijk blijven zwemmen. Het zwemwater blijft namelijk langer op temperatuur en binnenin de overkapping is de temperatuur ook aangenaam. Vindt u het binnenin te warm worden of schijnt de zon volop en is het buiten heerlijk warm? Dan kunt u in een handomdraai de overkapping openschuiven en lekker in de openlucht zwemmen. De overkapping staat namelijk op rails, zodat deze eenvoudig achter het zwembad geschoven kan worden. Een ander voordeel is dat het bad mooi schoon blijft. Dus veel minder onderhoud. Wel adviseren wij een zwembadafdekking te plaatsen. De temperatuur zal binnenin altijd afnemen.

Zwembadoverkapping op maat gemaakt

Alle overkappingen worden op maat gemaakt, elke situatie is immers weer anders. De overkappingen zijn vervaardigd uit aluminium profielen welke in vele kleuren leverbaar zijn. De kunststof panelen zijn isolerend, Uv-bestendig en in vele kleuren te leveren, zoals in beige, zilver of wit, uitgevoerd in doorschijnend, glashelder of verduisterend. De rails, links en rechts, kunnen in het terras weggewerkt worden.

Voordelen van een zwembadoverkapping

  • Langer zwemseizoen
  • Lager chloorverbruik
  • Minder vervuiling
  • Minder onderhoud
  • Energiebesparend
  • Veilig voor kinderen (is afsluitbaar)

Zwembadoverkapping laten plaatsen

Een professionele zwembadoverkapping voor uw zwembad? Aqua Optimaal is gespecialiseerd in de productie en installatie van polypropyleen zwembaden, maar kan u ook een zwembadoverkapping, hoog of laag model, leveren en installeren. Wilt u advies of een overkapping zien? Kom dan naar onze showroom. Aan de hand van uw keuze en wensen kunnen wij een vrijblijvende offerte voor u maken.

Meer informatie

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag en/of opmerking? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Contact