Aanbieding Wellis Spa

Wellis spa nu met extra interessante korting!

Deze aanbieding is helaas aan u voorbijgegaan. Wilt u ook een spa in de tuin? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

In onze showroom hebben wij een sublieme spa staan van het Europese topmerk WELLIS, namelijk de Everest. Dit showroommodel heeft een zeer kleine, bijna onzichtbare beschadiging aan de onderzijde.

Deze Everest willen wij u nu aanbieden met bruisende korting

De Everest uit de topserie Peakline van Wellis, is een spa in een strak design en uitgevoerd met de allernieuwste snufjes. Alle jets zijn prachtig verlicht. De kuip is in de kleur sterling silver en de ommanteling is in donkergrijs.
Natuurlijk ontbreekt de cover en een luxe, zeer handige coverlifter, niet. Bovendien krijgt u een Wellis opstapje erbij voor het elegant in- en uitstappen van de bruisende spa.

Alle kenmerken en details van deze meer dan sublieme Wellis spa vindt u hier:

Bekijk hier de collectie van Wellis Spa

Adviesprijs is 18.990,-. Nu voor € 15.990,-.

Bent u op zoek naar een zeer luxueuze spa? Dan is dit wel een heel mooie aanbieding van Aqua Optimaal Wellness. Mis hem niet!

Meer informatie

Wilt u meer informatie over deze of over een andere spa van Wellis, of heeft u een vraag en/of opmerking? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Deze aanbieding is helaas aan u voorbijgegaan. Wilt u ook een spa in de tuin? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.