Openbaar zwembad

Zoekt u een openbaar zwembad voor een camping, hotel, zorgboerderij, groepsaccomodatie of een andere openbare gelegenheid? Ook dan bent u bij Aqua Optimaal aan het juiste adres. Er bestaan overdekte zwembaden en openluchtzwembaden. Wij produceren alle polypropyleen zwembaden in onze eigen productiehal in Hoogeveen. Hierdoor zijn wij flexibel en kunnen wij maatwerk leveren. Wilt u een peuterbad van 6 x 4 meter en 45 cm diep of een zwembad van 25 x 10 meter en 150 cm diep? Alles is mogelijk. De diverse onderdelen zoals de bodem, wanden en trap worden in de productiehal gemaakt en vervolgens op locatie samengesteld.

Wat zijn de WHVBZ voorschriften?

Alle openbare zwembaden moeten voldoen aan de regels van de Wet Hygiëne en Veiligheid Badinrichtingen en Zwemgelegenheden, afgekort WHVBZ. Zo zijn er uiteraard minimumeisen voor de kwaliteit van het zwemwater en moet bijvoorbeeld de filterinstallatie toereikend zijn voor het maximaal aantal gasten dat per dag gebruik maakt van het zwembad. De desbetreffende provincie is belast met het toezicht op de uitvoering van deze wet- en regelgeving. Aqua Optimaal heeft ruime ervaring met de regionale overheden voor wat betreft de WHVBZ wetgeving en kan het nodige papierwerk met de desbetreffende provincie voor u regelen.

Aqua Optimaal ook voor een openbaar zwembad

U wilt een openbaar zwembad laten aanleggen? Aqua Optimaal heeft een ruime ervaring en kan u adviseren bij ontwerp en realisatie van een nieuw aan te leggen zwembad of bij het renoveren van het huidige zwembad.
Het spreekt vanzelf dat een goede en gedegen voorbereiding enorm belangrijk is voor het slagen van dit soort projecten. Verantwoordelijkheid, betrokkenheid en communicatie tussen architect, klant en ons zijn daarom van groot belang. Wij en onze medewerkers willen niets anders dan tevreden klanten.

Naast openbare zwembaden kunt u bij ons ook terecht voor:

Meer informatie

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag en/of opmerking? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Contact