Dolphin Izzy Climb Zwembadrobot
26 augustus 2016
Laat alle zien

Aanbieding: polypropyleen zwembad in een unieke kleur.

Polypropyleen (kunststof) zwembad in een unieke kleur namelijk wit met een vleugje blauw. De afmetingen zijn ca. 800 x 400 x 150 cm (lengte x breedte x hoogte, buitenmaten).
Dit zwembad heeft een rechte trap met vijf treden over de gehele breedte! De wanden en bodem zijn gemaakt van polypropyleen met een dikte van 8 mm!
Het zwembad wordt geleverd met 2 skimmers, 2 inspuiters en een stofzuigeraansluiting.
Verdere toebehoren, eventuele plaatsing en installatie in overleg.
Omdat wij als zwembadbouwer cq zwembadleverancier, zelf de zwembaden produceren, kunnen wij elk zwembad naar wens produceren. Het betreft een kwalitatief hoogstaand en duurzaam Nederlands product! Benieuwd naar de prijs? Neem dan contact met ons op. Voor verdere informatie kunt u ons bellen op 06-23365783. U kunt natuurlijk ook even mailen (info@aquaoptimaal.nl) of gewoon ons bezoeken.
AquaOptimaal is het adres voor aanleg, onderhoud en renovatie van polypropyleen/folie zwembaden. Ook het adres voor de allermooiste sauna's en spa's.

U bent van harte welkom!
Maak eerst even een afspraak met ons team. In onze showroom en showtuin kunnen wij u dan alle informatie verstrekken over polypropyleen zwembaden, aanleg en onderhoud.

Graag tot ziens in onze showroom!

Kijk ook even naar onze advertenties op Marktplaats.

Comments are closed.