Polypropyleen zwembad

Zwembad aanleggen in Ommen

Stelt u zich eens voor: het is zaterdagmiddag, het zonnetje schijnt en uw kinderen spelen onbezorgd in het zwembad. U kijkt tevreden hoe ze de tijd van hun leven hebben en het enige wat u denkt, is: “Wat ben ik blij dat ik heb gekozen voor een zwembad van Aqua Optimaal”. Een zwembad laten plaatsen in Ommen is geen droom maar werkelijkheid, met Aqua Optimaal. Met 25+ jaar ervaring zijn wij uw zwembadspecialist voor Ommen en omgeving. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan.

Uw zwembad gerealiseerd door Aqua Optimaal

Een eigen zwembad in de tuin. Wie droomt hier nu niet van? In realiteit is de luxe van een zwembad laten aanleggen maar voor een paar gelukkigen weggelegd. Bent u een van die gelukkigen in de regio Ommen? Dan staan wij klaar om uw droomzwembad te realiseren. Al meer dan 25 jaar zijn wij dé specialist in Nederland voor ontwerp, aanleg, advies en afwerking van op maat gemaakte zwembaden. Met een eigen zwembad ervaart u een ongekende luxe, waar u nooit meer zonder wil.

Ervaar de luxe van een zwembad laten plaatsen in Ommen

Heerlijk ontspannen in uw eigen tuin
Een maatwerk design op basis van uw wensen
Ongekend zwemplezier voor het hele gezin
Het hele jaar toegang tot uw eigen privézwembad
Meedenkend team met 25+ jaar ervaring staat voor u klaar
Ontwerp, aanleg, advies en afwerking
polypropyleen buitenzwembad aangelegd door Aqua Optimaal

Wat klanten over ons vertellen


Aqua Optimaal. Uw zwembadspecialist voor Ommen en omgeving

Zoekt u een echte professional voor de aanleg van uw zwembad in Ommen? Zoek dan niet verder, want wij staan voor u klaar. Met meer dan 25 jaar ervaring en vele prachtige afgeronde projecten in heel Nederland. Op basis van uw persoonlijke wensen ontwerpen en plaatsen wij een op maat gemaakt zwembad dat van alle gemakken is voorzien. We streven ernaar om u volledig te ontzorgen tijdens het gehele proces, van eerste kennismaking tot en met de oplevering.

Bij bieden de volgende mogelijkheden aan:

  • zwembad polypropyleen: Polypropyleen, ofwel Polypropeen of pp genoemd, is een kunststof dat uitermate geschikt is voor het bouwen van duurzame zwembaden die vele jaren meegaan. Het materiaal is makkelijk te vormen, zeer sterk, verkleurt vrijwel niet bij langdurige blootstelling aan UV en is ook nog eens onderhoudsvriendelijk. Dit maakt een polypropyleen zwembad de perfecte keuze voor iedereen.
  • binnenzwembad bouwen: Het Nederlandse klimaat staat bekend om twee dingen: wisselvalligheid en regen. Wij begrijpen dan ook dat u misschien twijfelt over een zwembad in de tuin. In dit geval is een binnenzwembad bouwen de uitkomst die u zoekt. Ook voor de aanleg van binnenzwembaden bent u bij ons aan het juiste adres.
  • Openbaar zwembad aanleggen: Wanneer u een vakantie boekt, kijkt u dan voor een hotel met of zonder zwembad? Een hotel, camping of gemeente is niet compleet zonder een prachtig openbaar zwembad. Wij ontwerpen en bouwen openbare zwembaden die mooi, leuk en bovenal veilig zijn. Voor iedereen om van te genieten.
  • Spa in de tuin: Is een compleet zwembad niet wat u zoekt? Of wilt u uw zwemparadijs helemaal compleet maken? Kies dan voor een spa in de tuin. Hiermee tovert u uw tuin om tot een complete wellness ervaring voor ultieme ontspanning. Bent u geïnteresseerd in een spa in de tuin? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Luxe binnenzwembad aangelegd door Auqa Optimaal

Uw zwembad tot in de puntjes afgewerkt

Het ultieme zwemparadijs in uw achtertuin begint natuurlijk met een zwembad van Aqua Optimaal, maar hier blijft het niet bij. Uw droomzwembad is natuurlijk niet compleet zonder een perfecte afwerking met toebehoren en accessoires. Van zitbanken en trappen tot aan warmtesystemen en verlichting. Bij ons heeft u complete creatieve vrijheid om uw droomzwembad tot in de laatste details vorm te geven. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. We bespreken graag uw budget en wensen voor uw droomzwembad.


Ontvang meer informatie

Wilt u meer informatie over zwembaden of heeft u een vraag en/of opmerking? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Een zwembad laten aanleggen is voor iedereen een investering waar goed over nagedacht moet worden. Vanzelfsprekend spelen de kosten van een zwembad aanleggen een grote rol in dit proces. Bij Aqua Optimaal begrijpen we dat. De uiteindelijke kosten van een zwembad laten plaatsen in Ommen zijn afhankelijk van verschillende factoren. Zo spelen het ontwerp, het formaat en de afwerking met accessoires een grote rol in de prijsbepaling.

Heeft u een duidelijk beeld van wat u zoekt of wilt u juist advies van een ervaringsdeskundige? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Op basis van een goed gesprek stellen we een complete offerte voor u op om zo een beter beeld te krijgen van de kosten voor aanleg zwembad. Onthoud dat een vakkundig aangelegd zwembad een luxe is waar u samen met dierbaren vele jaren van geniet.

Professioneel onderhoud voor optimaal zwemplezier

Natuurlijk dromen we allemaal van een eigen zwembad. Er is immers niets mooiers dan op een warme dag een plons maken in uw eigen zwemparadijs. Maar een eigen zwembad in de tuin brengt ook veel verantwoordelijkheden met zich mee. Regelmatig onderhoud van een zwembad is belangrijk om de kwaliteit van het zwemwater te behouden. Alleen zo geniet u optimaal van uw nieuwe zwembad in Ommen.

Ook voor al uw zwembad onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. Afhankelijk van uw persoonlijke wensen en voorkeuren breiden we uw zwembad in Ommen uit met complete pomp-, filter- en zuiveringssystemen. Daarnaast adviseren we over maatregelen die u kunt nemen om de kwaliteit van het zwembadwater te garanderen. Heeft u na verloop van tijd nog vragen over het onderhoud van uw zwembad? Twijfel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag verder.

Openbaar buitenzwembad aangelegd door Aqua Optimaal

Uw zwembad in Ommen aangelegd door Aqua Optimaal

Wilt u ook een luxe zwembad bouwen? Kies dan voor onze jarenlange expertise en vakmanschap. Wij bieden ontwerp en vakkundige installatie van polypropyleen zwembaden bij u in Ommen en omgeving. Met een zwembad van Aqua Optimaal kiest u voor optimaal zwemplezier. Neem ook een sprong in het diepe en kies voor een zwembad van Aqua Optimaal. Dan geniet u voordat u het weet van uw eigen zwemparadijs.

Meer informatie

Bent u ook klaar voor een zwembad bij u in Ommen? Vraag dan vandaag nog vrijblijvend een offerte aan.