Zwembad Opmeer

In vroegere dagen, toen er nog walvisvaarders waren, lag dit dorpje, nu behorend bij de gemeente Opmeer, aan de Zuiderzee, maar nu aan de rand van de polder Wieringermeer. Een eeuwenoud, idyllisch dorp. Ook hier, in de kop van Noord-Holland hebben wij klanten. Dit polypropyleen zwembad hebben wij geplaatst in de tuin van een historische stolpboerderij, karakteristiek voor deze streek, in een landelijke omgeving.

De hoektrap is de meest ingebouwde trap. Riant en ruimtebesparend. Ook in dit zwembad is deze hoektrap ingebouwd.
De lichtgrijze randsteen (boordsteen) is natuursteen graniet met ronde neus. Een mooie, gevlamde en geborstelde randsteen die niet glad is, ook niet als deze nat wordt. De grote, robuuste terrastegels zorgen voor een mooi geheel. De randstenen die mooi blijven van kleur, geven een strak design aan dit zwembad.
Elk zwembad moet eigenlijk ook in de zwemperiode afgedekt kunnen worden. Als het zwembad niet af te dekken is, zal er veel meer vuil, zoals bladeren, takken en mogelijk uitwerpselen van dieren in het zwembad komen en algen hebben dan vrij spel. Dit moet worden voorkomen. Bovendien scheelt het aanmerkelijk in de energiekosten. Bij dit zwembad is gekozen voor een verrijdbare zwembadafdekking. Het thermodeck heeft een isolerende PE-toplaag en is leverbaar in de kleur blauw. De afdekking is eenvoudig, handmatig op- en af te rollen. Alle zwembadafdekkingen worden altijd op maat geleverd, zelfs met eventuele een uitsparing.

Het is ongetwijfeld aangenaam verpozen in en rondom dit zwembad en als men nog meer wil uitrusten en zich ontspannen, dan staat daar naast het zwembad nog een sensationele spa.