Polypropyleen zwembad

Zwembad plaatsen in Arnhem

Wilt u een zwembad plaatsen in Arnhem en wilt u dit laten uitvoeren door een professioneel bedrijf waar kwaliteit voorop staat? Bij Aqua Optimaal hebben we meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van binnen- en buitenbaden ontwerpen, produceren en aanleggen. Ook voor vakkundig advies en maatwerk kunt u bij ons terecht. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u om uw droomzwembad te realiseren.

Geniet van de jarenlange ervaring van Aqua Optimaal

Een zwembad bouwen is een behoorlijke onderneming die vakkundig moet worden uitgevoerd. U wilt natuurlijk dat de plaatsing van uw nieuwe zwembad in Arnhem op een professionele manier gebeurt. Indien een zwembad verkeerd wordt aangelegd, kan dit voor een hoop narigheid zorgen. Voorkom problemen en laat uw zwembad aanleggen door ons. Met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van zwembaden ontwerpen en aanleggen is Aqua Optimaal dé specialist voor al uw buiten- en binnenzwembaden in de regio Arnhem. Wij zorgen ervoor dat u optimaal kunt genieten van uw zwembad.

Zwembad laten plaatsen in Arnhem? Dit zijn de voordelen!

Een verfrissende duik wanneer u maar wilt
Maatwerk met oog voor detail
Duurzame zwembaden van hoogwaardige kwaliteit
Ontwerp en aanleg volledig verzorgd door Aqua Optimaal
Een ware verrijking voor uw tuin met een zwembad op maat
Optimale ontspanning en rust in uw eigen tuin

Wat klanten over ons vertellen


Uw zwembad in Arnhem op maat gemaakt

Uw zwembad in Arnhem op maat gemaakt

Wanneer u een zwembad wilt laten bouwen, dan begint dit met een ontwerp. Indien u al een ontwerp heeft, gaan wij hier direct mee aan de slag. Heeft u nog geen ontwerp? Dat is geen enkel probleem! Op basis van uw wensen en de beschikbare ruimte maken wij een ontwerp. Pas wanneer u het ontwerp goedkeurt, beginnen we met de aanleg van uw zwembad. Samen zorgen we ervoor dat u kunt genieten van uw droomzwembad.

Weet u nog niet welk soort zwembad u wilt of bent u benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Bij Aqua Optimaal kunt u kiezen uit de volgende zwembadmodellen:

  • Polypropyleen zwembaden: Zwembaden gemaakt van polypropyleen, ook wel thermoplastisch polymeer genoemd, zijn ontzettend duurzaam en nagenoeg onverwoestbaar. Daarnaast is een polypropyleen zwembad Uv-bestendig en wordt dit materiaal niet aangetast door chloor, waardoor het nagenoeg niet zal verkleuren. Polypropyleen wordt gebruikt voor het produceren van zwembaden in alle soorten en maten.
  • Binnenzwembad laten aanleggen: Bij Aqua Optimaal hebben we niet alleen uitgebreide ervaring op het gebied van buitenzwembaden, maar ook voor binnenbaden aanleggen kunt u bij ons terecht. Net als bij buitenbaden maken we voor de aanleg van binnenbaden gebruik van hoogwaardig polypropyleen. Een binnenbad heeft enkele voordelen ten opzichte van een buitenbad, maar komt weer met de nodige uitdagingen. Wilt u ook een binnenzwembad laten bouwen door Aqua Optimaal? Neem dan contact op.
  • Openbaar zwembad: Naast ontwerp en aanleg voor particulieren verzorgen wij ook de realisatie van openbare zwembaden. Bent u voor een camping, hotel, zorgboerderij of andere openbare gelegenheid op zoek naar een kwalitatief buiten- of binnenbad? Bij Aqua Optimaal bouwen wij openbare zwembaden die voldoen aan de Wet Hygiëne en Veiligheid Badinrichtingen. Dus ook voor al uw openbare zwembaden in Arnhem en omgeving bent u bij ons aan het juiste adres.
  • Spa in de tuin plaatsen: Wilt u naast een zwembad de volledige spa beleving thuis ervaren? Behalve ontwerp en aanleg van diverse zwembaden leveren wij ook spa’s en swimspa’s. Met een spa of swimspa van Aqua Optimaal kunt u optimaal genieten in uw eigen tuin. In tegenstelling tot zwembaden zijn spa’s compacter en wordt het water verwarmd. Perfect voor als u volledig tot rust wilt komen. Ook voor een spa in de tuin zit je bij ons goed.

Uw droomzwembad perfect afgewerkt

De aanleg van een zwembad in Arnhem is pas geslaagd, wanneer deze netjes is afgewerkt. Niet alleen garandeer je zo de luxe uitstraling van je nieuwe zwembad, maar de juiste accessoires voorzien is van alle onderdelen die nodig zijn voor de perfecte waterkwaliteit. Essentieel voor uw zwembad zijn een juiste filter en waterpomp. Daarnaast kunt u uw zwembad aankleden zoals u wilt. Wat dacht u bijvoorbeeld van bruisbanken en jetstreams? Zo geeft u het zwembad net dat beetje extra waarmee u zich onderscheidt van andere zwembaden. Voor een complete afwerking van uw zwembad bent u bij Aqua Optimaal aan het juiste adres. Dankzij onze lange ervaring met het ontwerp en aanleggen van zwembaden werken wij met oog voor detail en kunnen we u precies bieden wat uw zwembad nodig heeft.

Uw zwembad tot in de puntjes verzorgd

De voordelen van een polypropyleen zwembad in Arnhem

Kiest u voor een privé zwembad van Aqua Optimaal, dan kiest u voor een polypropyleen zwembad. Dit duurzame materiaal is uitermate geschikt voor het ontwerpen en aanleggen van zwembaden in vele verschillende vormen en maten. Op basis van uw ontwerp produceren wij een polypropyleen zwembad in onze eigen productiehal in Hoogeveen. Zo hebben we volledige controle over het productieproces om uw zwembad volledig naar uw wensen te vormen. Polypropyleen is een duurzaam en vrijwel onverwoestbaar kunststof materiaal dat uitermate geschikt is voor zowel binnen- als buitenzwembaden. De kleur van het materiaal is wit met een vleugje blauw, waardoor u een prachtig, klassiek zwembad krijgt geheel volgens uw wensen. Met het juiste onderhoud kunt u vele jaren genieten van uw zwembad.


Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over de aanleg van een zwembad in Arnhem, of heeft u verdere vragen of opmerkingen? Dan horen wij dit graag. Neem vrijblijvend contact met ons op. We staan graag voor u klaar. Kijk voor ideeën en inspiratie ook eens op ons inspiratieblog. Hier vindt u verschillende ontwerpen en worden veel van uw vragen beantwoord.

Kosten van een zwembad plaatsen in Arnhem

Wanneer u van plan bent om een zwembad te laten bouwen in uw tuin, dan wilt u natuurlijk ook weten hoeveel de kosten hiervoor bedragen. Helaas is er vooraf geen eenduidig antwoord op deze vraag. De totale kosten van ontwerp tot aan afwerking zijn afhankelijk van verschillende factoren. Denk hierbij aan uw persoonlijke wensen, het formaat zwembad, de manuren en de verschillende toebehoren voor uw zwembad. Voor een exacte indicatie van de totale kosten van een zwembad in de tuin, raden wij u aan om contact op te nemen met een van onze medewerkers om uw wensen te bespreken. Afhankelijk daarvan stellen wij een offerte met een richtprijs voor u op.

Zorgeloos genieten van uw zwembad

Wilt u ook een zwembad laten bouwen in Arnhem? Wij ontwerpen en bouwen het zwembad waar u van gedroomd heeft en waar u nog vele jaren van kunt genieten. Wij begrijpen als geen ander dat de aanleg van een zwembad een waardevolle investering is die niet lichtzinnig gemaakt wordt. Met meer dan 25 jaar ervaring weten we zeker dat wij u kunnen bieden wat u zoekt. Gedurende het volledige proces houden we rekening met uw wensen en werken we in goed overleg. Van ontwerp tot aanleg, wij nemen de volledige realisatie van uw zwembad op ons. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw nieuwe zwembad.

Uw zwembad in Arnhem op maat gemaakt

Onderhoud van uw nieuwe zwembad

Een zwembad van Aqua Optimaal staat voor duurzame kwaliteit waar u jaren van kunt genieten. Door regelmatig uw zwembad schoon te maken en de waterkwaliteit te controleren garandeert u een schoon zwembad waar u optimaal van kunt genieten. Met de juiste pomp, filter en chemicaliën zorgt u ervoor dat uw zwembadwater in uitstekende conditie blijft. Zo kunt u zorgeloos genieten tijdens het zwemmen. Het grote voordeel van een polypropyleen zwembad is dat dit materiaal zeer onderhoudsvriendelijk is, waardoor schoonmaken weinig tijd kost. Wilt u toch liever het onderhoud van uw zwembad uitbesteden? Aqua Optimaal voert de werkzaamheden graag voor u uit. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact opnemen voor meer informatie

Bent u er ook klaar voor om een zwembad te laten plaatsen in Arnhem? Of heeft u nog verdere vragen waarop u antwoord wilt? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.