Polypropyleen zwembad

Zwembad aanleggen in Friesland

Een zwembad in uw tuin in Friesland is heerlijk, maar het zelf aanleggen ervan gaat waarschijnlijk niet lukken. Veelal heeft u hiervoor de hulp van een expert nodig omdat het u zelf ontbreekt aan kennis op het gebied van zwembaden. Aqua Optimaal helpt u graag uw zwembad droom waar te maken en is de expert die u zoekt. Met maar liefst 25 jaar aan ervaring en de juiste kennis en materialen weten wij precies wat er moet gebeuren om uw zwembad in Friesland te ontwerpen, produceren en plaatsen.

Een zwembad plaatsen in Friesland? Schakel een expert in

Bij het bouwen van een zwembad komen veel verschillende dingen kijken. Denk niet alleen aan het maken van een goed ontwerp waar alle wensen in verwerkt zijn, maar ook aan het produceren en plaatsen van een kwalitatief zwembad dat lang voor ontspanning en plezier zorgt. Aqua Optimaal is expert op het gebied van zwembaden en beschikt dan ook over de juiste kennis en materialen om een zwembad te plaatsen waar jij echt van kunt genieten. Het zwembad wordt geheel naar wens afgeleverd en wij kunnen u adviseren waar nodig.

Een zwembad in de tuin in Friesland: wat zijn de voordelen?

U kunt op ieder moment genieten van uw eigen zwembad en bent niet afhankelijk van openingstijden
Een zwembad in uw tuin geeft uw tuin een luxe uitstraling
In het zwembad kunt u compleet ontspannen en veel plezier beleven
Tijdens de aanleg van het zwembad in Friesland wordt u compleet ontzorgd
Het zwembad kan geheel naar uw wensen ontworpen worden
Uw zwembad wordt geplaatst door een bedrijf met meer dan 25 jaar aan ervaring
Uw zwembad in Friesland wordt geheel naar wens ontworpen, geproduceerd en geplaatst.

Wat klanten over ons vertellen


Advies op maat bij het aanleggen van uw zwembad in Friesland

Een zwembad plaatsen in Friesland begint bij het maken van een ontwerp, waar uw wensen in verwerkt zijn. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk wat voor soort zwembad u wilt en wat de afmetingen van het zwembad moeten worden. Wij bespreken uw wensen graag met u en kunnen u eventueel advies geven als daar behoefte aan is. Vraag ons dan ook gerust alles wat u wilt weten.

Bij Aqua Optimaal bieden wij u de keuze uit de volgende zwembadmodellen:

  • Polypropyleen zwembad laten aanleggen: Polypropyleen is een sterk, duurzaam materiaal dat bijna niet te verwoesten is. Een polypropyleen zwembad is mogelijk in allerlei verschillende vormen en maten.
  • Binnenzwembad laten bouwen: Met een binnenzwembad kunt u echt het hele jaar door genieten. Het zwembad is overdekt en behoeft minder onderhoud en verwarming. Aqua Optimaal zorgt ook voor de juiste luchtontvochtiger.
  • Openbaar zwembad: Naast particuliere zwembaden plaatsen wij ook openbare zwembaden, voor bijvoorbeeld campings, hotels, zorgboerderijen of vakantieparken.
  • Spa in de tuin: Met een complete spa in de tuin kunt u nog meer genieten. Naast zwembaden leveren en plaatsen wij dan ook spa’s en swimspa’s.
Bij het aanleggen van uw zwembad in Friesland door Aqua Optimaal heeft u verschillende opties.

Laat uw zwembad mooi afwerken

Met de juiste afwerking is uw zwembad helemaal af en kunt u er optimaal van genieten. Bij Aqua Optimaal vinden wij het dan ook erg belangrijk dat u het zwembad heeft waar u van droomde, daarom werken wij het zwembad graag volledig voor u af met de zwembadaccessoires. Denk hierbij aan randafwerking, verlichting, trappen en zitbanken.


Ontvang meer informatie

Wilt u meer informatie over zwembaden of heeft u een vraag en/of opmerking? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Een zwembad bouwen in Friesland met hulp van Aqua Optimaal

Bent u van plan om een zwembad aan te leggen in Friesland? Aqua Optimaal maakt uw dromen waar! Met meer dan 25 jaar ervaring in de zwembadbranche ontwerpt, produceert en plaatst Aqua Optimaal een zwembad waar u echt van kunt genieten. Wij beschikken over de juiste kennis en materialen om het zwembad snel en professioneel te kunnen plaatsen. Hierdoor zijn wij u tijdens de aanleg het minst tot last.

Naast zwembaden voor particulieren plaatsen wij ook openbare zwembaden. Denk hierbij aan zwembaden op vakantieparken of bij een hotel. Voor de mogelijkheden omtrent een particulier of een openbaar zwembad kunt u gerust contact met ons opnemen of langskomen bij onze showroom in Hoogeveen.

Aqua optimaal heeft meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van zwembaden plaatsen in Friesland.

Contact opnemen voor meer informatie

Heeft u vragen over een zwembad aanleggen? Of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen bij het plaatsen van uw zwembad in de tuin in Friesland? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord, zodat u binnenkort al geniet van uw eigen zwembad.