Renovatie foliezwembad Beilen

Hoewel onze kernactiviteit het produceren van polypropyleen zwembaden voor camping, speeltuin of particuliere klant is, krijgen wij ook regelmatig de vraag om een bestaand zwembad te renoveren. Onlangs hebben wij in Beilen een foliezwembad gerenoveerd en gemoderniseerd.

Allereerst hebben wij de oude zwembadfolie verwijderd en de bestaande isolatie opnieuw verlijmd. Daarna nieuw zwembadfolie aangebracht. De folie wordt op maat gesneden en vervolgens vakkundig gelast. Wij gebruiken Elbe zwembadfolie. Deze folie is gewapend, 1,5 mm dik, UV-stabiel (verkleurd niet) en heeft een antibacteriële werking. Voor de traptreden gebruiken wij folie met een antislip-laag.
In het bad zijn nu twee LED lampen gemonteerd. Met deze lampen creëer je prachtige kleureffecten bovendien zijn deze milieuvriendelijk en energiezuinig.
De filterinstallatie is nu verplaatst naar een nieuw, schitterend poolhouse waar wij tevens een nieuwe warmtepomp hebben geïnstalleerd.
Rondom het bad zijn, in symmetrie, tegels gelegd.
Om te voorkomen dat er (grof) vuil en bladeren in het zwembad komen, leverden wij ook een winterafdekking. Dit is een dik, sterk winterzeil dat tevens UV-bestendig is.

Klaar voor de winter en voor vele jaren zwemplezier!