Zwembad Kerkenveld

Aqua Optimaal plaatst door het hele land zwembaden. Soms bij ons om de hoek, zoals deze in Kerkenveld. Een fijn zwembad met een ruim terras voor de ligstoelen.

Er is gekozen voor een terrastegel van Refin. Een design tegel uit Italië. U leest er meer over op Zwembad randafwerking. Niet alleen in het zwembad maar ook langs het zwembad en in de tuin is het heerlijk vertoeven!

De zwembadafdekking is op maat gemaakt. Er is gekozen voor een opbouw model. De zwembadafdekking bevindt zich in de houten afdekking. Een afdekking van composiet, pvc of metaal is ook mogelijk. Door aansturing van een buismotor wordt de zwembadafdekking op- en afgerold. Deze variant bespaart ruimte in het zwembad. Een afdekking heeft meerdere voordelen. Het voorkomt verdamping van het water en het voorkomt ook dat er vuil in het water komt. Daarnaast heeft het een isolerende functie en dat bespaart energie. Lamellen afdekkingen zijn leverbaar in polycarbonaat of pvc. Met de solar lamellen van Soldeck wordt het zonlicht zelfs omgezet in warmte! Deze warmte wordt vervolgens weer afgeven aan het zwemwater. U leest er meer over op de pagina Zwembadafdekking.