Zwembad Almelo

De groenste stad van Overijssel en het Giethoorn van Twente? Almelo is waarschijnlijk beter bekend als geboorte- en woonplaats van zangeres Ilse de Lange.

In een buitenwijk mochten wij een zwembad plaatsen. Een polypropyleen zwembad met een hoektrap. Als zwembadafdekking heeft men gekozen voor een Solar lamellen afdekking van Aquadeck, opbouw en automatisch oprolbaar.

In dit zwembad is een jetstream geplaatst. Om aan uw conditie te werken of baantjes te trekken in uw eigen zwembad is een jetstream ideaal. U kunt doorzwemmen zonder keerpunt. De jetstream (tegenstroomapparaat) levert een krachtige waterstraal waar u tegenin zwemt. De waterstraal is vanuit het zwembad instelbaar. De kracht is afhankelijk van de capaciteit van de centrifugaalpomp. Een jetstream verhoogt het zwembadplezier!

De technische installatie (filter, pomp, UV-lamp, etc.) is ondergebracht in een houten poolhouse met een modern design, afgewerkt met zwarte olie. Een robuuste ruimte waar ook plaats is voor gereedschap, fitnessapparatuur en andere attributen.

Rondom de randstenen (boordstenen) zijn grote terrastegels geplaatst. Randstenen en terrastegels zijn strak en keurig gekit.

Met volle teugen genieten van een schitterend aangelegde, strakke tuin én van een verrukkelijk zwembad!