Polypropyleen zwembad

Polypropyleen zwembad

AquaOptimaal produceert en installeert al jaren professionele polypropyleen zwembaden. Deze zwembaden zijn in alle maten leverbaar. Polypropyleen is zeer duurzaam, bovendien UV-bestendig en nagenoeg onverwoestbaar.

Volledig op maat gemaakt

Het zwembad kan dus geheel naar uw wensen worden gemaakt, zelfs met een Romaanse trap, een trap over de gehele breedte of een hoektrap (hiernaast afgebeeld). Een zitbank of een bruisbank in uw zwembad? Ook dat is mogelijk. U kunt ook aangeven welke maat u wenst en waar de inbouwdelen (zoals skimmers, verlichting, jetstream e.d.) moeten worden geplaatst.

Afdekking wegwerken

Een eventuele lamellen afdekking kan geheel worden weggewerkt in een nis of zitbank. De zwembaden zijn geheel vervaardigd uit polypropyleen; een zeer hoogwaardige kunststof. De zwembaden zijn leverbaar in wit met een vleugje blauw (speciaal voor AquaOptimaal vervaardigd) en natuurlijk in blauw.

Polypropyleen

AquaOptimaal vervaardigt de kunststof zwembaden uit een hoogwaardig kunststof genaamd polypropyleen (PP). De zwembaden hebben een wanddikte van maar liefst 8 mm! Door de speciale constructie is het zwembad bijna onverwoestbaar.

Voordelen polypropyleen

– UV-bestendig
– krasbestendig en slijtvast
– door en door gekleurd
– nagenoeg onverwoestbaar
– bestendig tegen extreme zuurgraden

Installatie

Het polypropyleen zwembad komt kant en klaar bij u aan als monoblock. Het voordeel hiervan is dat de installatie vlot verloopt en u dus snel kunt genieten van uw zwembad. AquaOptimaal regelt de installatie van uw zwembad van A tot Z.

Naast polypropyleen zwembaden kunt u bij ons ook terecht voor:
Folie zwembaden
Binnenzwembaden
Houten zwembaden
Openbare zwembaden
Zwemvijvers

  • Folie Zwembad: installatie en montage Drenthe en Overijssel
  • Folie Zwembad laten plaatsen?
  • Polypropyleen zwembad: levering en montage

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte aanvragen of heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op.