Onderhoud van uw zwembad

Een zwembad moet altijd helder en schoon zijn. Daarom is het van belang dat een zwembad goed onderhouden wordt. Door het chloorniveau en de pH-waarde op peil te houden, heeft u altijd helder en hygiënisch zwembadwater. Aqua Optimaal heeft alle benodigdheden voor uw zwembad op voorraad; zoals chloor, (elektronische) watertesters en vlokmiddel.

UV-lamp

Een UV-lamp wordt tussen de leidingen van het filtersysteem geplaatst. Het zwembadwater stroomt door de UV-lamp. De straling van de UV-lamp zorgt ervoor dat bijvoorbeeld bacteriën en algen, doodgebrand worden. Door een UV-lamp te plaatsen kunt u het chloorverbruik tot zeker 50% reduceren. Aqua Optimaal levert al een professionele UV-lamp voor € 399,-.

Automatische desinfectie

“Gemak dient de mens” zegt het spreekwoord. Zo geldt het ook voor het onderhoud van uw zwembad. Een automatische pH- en chloorregeling is een uitkomst. U hoeft zelf geen waardes meer te meten of te berekenen hoeveel chloor of pH-/+ u moet toevoegen aan het zwembadwater. Deze regelaar doet dit allemaal voor u. Deze automatische pH- en chloorregeling is eenvoudig te installeren. Een automatische pH en chloorregelaar is al vanaf € 1395,-.

Meer weten?

Wilt u meer weten? Heeft u inhoudelijke vragen? Neem gerust contact met ons op.

Contact