Zwembad Tubbergen

In Tubbergen, een op en top Twents dorp, ligt nu ook een polypropyleen zwembad van Aqua Optimaal. Het zwembad is geplaatst in een schitterend ontworpen tuin met wuivende palmbomen. Je waant je in tropische oorden!

Het zwembad heeft een grote hoektrap. De zwembadafdekking is een Solar Aquadeck. Deze afdekking bestaat uit hoogwaardige solar lamellen. Het is stijlvol, zeer energiebesparend, veilig en het openen en sluiten is heel eenvoudig. Bovendien heeft het een lange levensduur. Het aquadeck is bij dit zwembad niet in het zwembad geplaatst maar erachter. Uiteraard wel oprolbaar en prachtig weggewerkt in een houten ommanteling. Het voordeel hiervan is dat er geen lamellennis in het zwembad geplaatst is. Men kan nu optimaal gebruik maken van de lengte van het zwembad.

Het zwembad heeft een mooie natuurstenen randtegel met ronde neus. Deze randtegel is de donkergrijze Ori├źntal Black randtegel. Een natuursteen van een hoge kwaliteit met een geborsteld oppervlak zodat het vuil niet op de stenen achter blijft. Rondom de rand is het terras betegeld met bijpassende tegels.

Een magnifieke tuin om tot rust te komen, weg van de dagelijkse sores en heerlijk genieten van een subliem zwembad!