Zwembad Erm

Erm is een dorp in Zuidoost Drenthe, liggend tussen Coevorden en Emmen. In dit prachtige esdorp hebben wij weer een professioneel zwembad geplaatst. Dit zwembad heeft een smalle trap zodat er meer ruimte is om baantjes te trekken. Om het aanzien van het zwembad nog mooier te laten zijn is gekozen voor een overhangend plateau waarop twee “surf loungers” staan. Een schitterend plekje om heerlijk te genieten en te relaxen!

Zwembadafdekking

Het zwembad is voorzien van een nis voor het Soldeck Poolcover. Dezezwembadafdekking van hoogwaardige lamellen, helpt perfect tegen vuil in het zwemwater. De afdekking isoleert en gebruikt het zonlicht om het water te verwarmen. Daardoor bespaart deze afdekking aanmerkelijk op de energiekosten.

Meer informatie over zwembadafdekking

Waterwave spa

Naast het zwembad hebben wij een spa, in de volksmond ook wel jacuzzi genoemd, geplaatst. Heerlijk even in de spa hangen om een half uurtje tot rust te komen, alleen of samen met anderen. Genieten van de bubbels. Bovendien is het goed voor uw gezondheid. Het warme bubbelende water is goed voor de spieren, stimuleert de bloedsomloop, u bent minder vatbaar voor kou en kunt ’s zomers beter tegen hitte.

Aqua Optimaal is dealer van Waterwave Spas uit Oostenrijk. Eén van de toonaangevende leveranciers van spa’s en zwemspa’s in Europa.

Decoratieve aankleding

Een creatief beeld bij het zwembad geeft altijd een mooie aanblik als u zwemt, maar ook als het nog te koud is om een duik te nemen. Het levensgrote beeld van een duiker maakt het plaatje wel helemaal compleet.

Een uniek zwembad in eigen tuin: Verwen uzelf!

Meer informatie

Wilt u meer informatie, heeft u een vraag en/of opmerking of wilt u ook een zwembad in de tuin laten aanleggen? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Contact