Renovatie polyester zwembad Dronten

Aqua Optimaal produceert en realiseert niet alleen polypropyleen zwembaden voor particulieren, campings en hotels maar renoveert ook zwembaden.

Is uw polyester of folie zwembad aan renovatie of vervanging toe? Aqua Optimaal kan u vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden en een raming geven van de kosten. Onlangs hebben wij in Dronten een polyester zwembad gerenoveerd. Het zwembad was een tijdlang niet gebruikt. Gedegen onderhoud aan het bad en installatie bleef achterwege. Een nieuw bad is dan een mogelijkheid, maar renovatie is ook een optie. Een zwembadrenovatie is in vele gevallen een stuk goedkoper.

Bij dit polyester zwembad hebben wij allereerst het zwembad schoon gemaakt. Het bad en het zwemwater waren behoorlijk vervuild. Vervolgens het zand in het filter vervangen door glasmedium. Ook de warmtepomp en de zwembadpomp zijn vervangen door de nieuwste, energiezuinige modellen. De verbruikskosten zijn significant lager en de pompen zijn bovendien een stuk stiller.
De foam afdekking was gescheurd. Nu hebben we een Solar lamellen afdekking van Aquadeck gemonteerd. De oude polyester kap, van het opbouw oprolsysteem, is vervangen door een schitterende RVS kap. Deze kap is van geborsteld RVS en op maat gemaakt.
Diverse randstenen waren gebroken, dus zijn de randstenen vervangen en eveneens de tegels rondom het zwembad. Tot slot moeten de randstenen nog gekit worden. Een nauwkeurig werkje! Het zwembad, nu met glashelder water, en de techniek zijn nu weer helemaal up-to-date!

Klaar voor veel jaren zwemplezier! Zwemmen maar!