Wij zijn geopend

Wij zijn geopend maar…

Sinds eind vorig jaar produceren wij onze polypropyleen zwembaden in onze nieuwe productiehal in Hoogeveen. De productie is in volle gang ondanks deze moeilijke Corona-tijd.

ANKO Zwembaden productie is verantwoordelijk voor de productie en Aqua Optimaal voor de installatie en aanleg. Henri en André Koekoek (vader en zoon) zorgen nu voor het leveren van zwembaden in alle afmetingen. Onze royale showroom en productiehal zijn geopend. Ons team werkt in de showroom, productiehal en op locatie met heel veel plezier. Graag willen wij dit blijven doen.
De gezondheid van onze klanten en medewerkers staat echter voorop! Daarom vragen wij onze klanten om, in deze afstandelijke tijd, rekening te houden met de huidige regelgeving. Wilt u ons bezoeken, dan vragen wij u vriendelijk om een afspraak te maken met één van onze medewerkers. Dit kan natuurlijk telefonisch of door het invullen van het contactformulier.

Natuurlijk kunt u onze website verder bekijken, maar het is uiteraard veel mooier en interessanter om ons bedrijf te bezoeken en kennis te nemen van de sublieme spa's en onze zwembaden.

Maak uw dromen nu waar!

Heerlijk ontspannen en genieten van een luxueus zwembad en/of een excellente Spa in uw eigen tuin of binnen in uw huis? Graag zien wij u voor informatie over zwembaden (nieuw, onderhoud, renovatie en onderdelen) of voor de sublieme spa’s, binnenkort in ons bedrijf!