Vakantie in eigen tuin

Voor velen zal dit jaar de vakantie anders zijn dan anders. Een grote groep zal, vanwege de regelgeving, voor plezier en ontspanning niet naar het buitenland gaan. Het coronavirus COVID-19 zorgt bijna elke dag weer voor nieuwe ontwikkelingen. Iedereen zal een afweging maken en letten op de onvoorspelbare risico’s en de eventuele nare gevolgen.

Blijft u deze vakantie ook thuis? Dan is nu wellicht het moment om na te denken over een eigen zwembad in de tuin. Maar ook een binnenzwembad behoort tot de mogelijkheden. Komen deze zomer uw dromen uit? Het zou zomaar het geval kunnen zijn!

Polypropyleen zwembad laten plaatsen

Een polypropyleen zwembad is een prima investering. U profiteert dan niet alleen deze zomer van uw eigen zwembad, maar kunt er nog vele jaren van genieten! Aqua Optimaal kan u alles vertellen over de vele mogelijkheden van een eigen duurzaam polypropyleen zwembad. Neem een kijkje bij onze projecten ter inspiratie. Heeft u vragen of wilt u meer weten? Aarzel dan niet! Vul het contactformulier in of bel ons voor een afspraak. En misschien zwemt u deze zomer wel in uw eigen, zelf ontworpen zwembad van zwembadspecialist Aqua Optimaal.