Heaters, bbq's en kachels

Niet alleen leveren wij de mooiste zwembaden en spa’s, ook vindt u bij ons diverse interessante artikelen voor bij het zwembad of voor in de tuin.

Heaters

Aqua Optimaal heeft een uitgebreid assortiment elektrische en pellet heaters, die voor een snelle en directe verwarming zorgen op balkon, terras of veranda. Heerlijk buiten genieten wanneer de temperatuur nèt iets te laag is.

Barbecues

Daarnaast leveren wij houtskool, gas en elektrische barbecues van de allerhoogste kwaliteit. Zo vindt u bij ons de EazyBBQ. Deze barbecue is niet meer dan houtskool in een ecologische box (A-kwaliteit houtskool van eikenhout) en super gemakkelijk in gebruik. In 2017 geïntroduceerd en nu al een enorm succes! Het enige wat u hoeft te doen is de kubus waar het houtskool in zit, aan te steken en barbecue-en maar!

De EazyBBQ is een houten kubus met A-kwaliteit houtskool welke eenvoudig in gebruik te nemen is

Daarnaast hebben we de zeer populaire Kamado’s voor u. Een barbecue van hoogwaardig keramisch materiaal, waardoor de warmte in de barbecue blijft. U heeft de mogelijkheid om er mee te bakken, grillen, koken, roken en stomen. Deze is leverbaar in een diameter van 33 cm (tafelmodel) en 53 cm (met rvs onderstel). Met de deksel creëert u een oven-effect en de temperatuur leest u eenvoudig af van de ingebouwde thermometer.

De Kamado's zijn gemaakt van keramisch materiaal en blijft heerlijk warm

Tuinhaarden

Op zoek naar een tuinhaard? Ook die kunnen wij leveren. Of u nu op zoek bent naar een gietijzeren uitvoering of één in zwart staal. Natuurlijk hebben wij de keramische potkachels in verschillende uitvoeringen ook in het assortiment.

Vuurschalen

Even een gezellig vuurtje stoken? Dat doet u met een stalen vuurschaal. U kunt hiermee een leuke sfeer creëren en het is een echte blikvanger! De vuurschaal is leverbaar in diverse uitvoeringen en kleuren. Sommige modellen worden geleverd met een deksel om de vonken op te vangen.

Gashaarden

De Clifton gashaarden maken ons programma outdoor-fires compleet. Deze gashaarden zijn leverbaar in 5 verschillende uitvoeringen en zijn vervaardigd uit Uv-bestendig materiaal. Alle Clifton gashaarden worden zonder glazen opbouw en lavastenen geleverd.

Nu ter introductie een speciale aanbieding!
De Clifton Special Bowl (108 x 108 x 47 cm) leveren wij u tijdelijk voor slechts € 895,-!

Clifton gashaard Special Bowl nu speciale actie voor € 895,-