Wellis Spa

Sinds hun oprichting in 2003 zijn de WELLIS-producten gestaag populairder geworden in heel Europa naarmate meer mensen overstappen naar een gezondere levensstijl en voor de aanschaf van persoonlijke wellness apparatuur van hoge kwaliteit in hun huis en/of tuin.
Het zal u misschien verbazen te lezen dat het gerenommeerde WELLIS-gamma van spa's worden geproduceerd in Hongarije. Al vanaf het prille begin als een rechttoe rechtaan bedrijf, realiseerde WELLIS zich snel de toenemende vraag van consumenten naar producten van hoge kwaliteit die niet altijd beschikbaar zijn bij de huidige fabrikanten.
Een scala van kwalitatief hoogwaardige spa's tegen zeer aantrekkelijke prijzen! Nu in onze showroom een aantal 2018 modellen uit de MYLine, CITYLine en PEAKLine. Kom, ontdek, bekijk en beleef de allermooiste Wellis spa's!
Zelf testen? Geen probleem maar maak dan een afspraak en neem uw badkleding mee!
Aqua Optimaal geeft u een perfect advies en staat u graag in alle rust te woord. Niet alleen bij de aanschaf maar ook zeker bij onderhoud en optimale service. Wanneer u bij Aqua Optimaal kiest voor een Wellis Spa weet u zeker dat het installeren vakkundig zal worden uitgevoerd!

Wilt u vooraf meer en uitvoerige informatie? Vraag dan naar de schitterende, 160 pagina's tellende Wellis catalogus.
Natuurlijk is deze uitvoerige catalogus ook online te bewonderen. Klik dan op onderstaande button.

Bekijk de Wellis Catalogus

Wellis spa