Wellis Spa

Een Wellis Spa is pure luxe in de vorm van ontspanning, rust en sfeer. Een Wellis Spa maakt uw tuin dan ook helemaal af. Na een drukke werkdag, neemt u plaats in de spa en geniet u van een heerlijk ontspannende massage. Daarnaast is een massage van een Wellis Spa ook een goede oplossing wanneer u last van uw spieren en gewrichten heeft. Bij Aqua Optimaal kunt u naast zwembaden ook terecht voor een heerlijk ontspannende Wellis Spa voor in de tuin. Als officiële dealer van Wellis Spa kunnen wij uitstekende kwaliteit bieden voor ieders smaak en budget.

Met een Wellis Spa in de tuin geniet u van een heerlijk ontspannende massage na een drukke dag

Ook een Wellis Spa in de tuin?

Wilt u thuis ook kunnen genieten van een heerlijk ontspannend spabad na een lange werkdag? Neem dan contact met ons op.

Informatie aanvragen

Wellis Spa, duurzaam en innovatief

Sinds de oprichting in 2003 groeide Wellis snel in populariteit. Inmiddels behoort zij tot één van de grootste spa-producenten in Europa. Steeds meer mensen stappen over naar een gezondere levensstijl en kiezen daarbij voor persoonlijke wellness apparatuur in huis en/of tuin. De bubbelbaden van Wellis zijn dan ook prima geschikt om het hele jaar door van te genieten. Wellis is een gerenommeerd merk, dat zijn strepen in de wereld van spa’s, bubbelbaden en whirlpools inmiddels heeft verdiend. Daarnaast is Wellis duurzaam en innovatief. De fabriek in Hongarije beschikt over een ecologisch verantwoorde hightech bedrijfspand met geautomatiseerde productielijnen met speciale ABB robots. De spa’s van Wellis behoren dan ook tot de zuinigste en meest duurzame spa’s op de markt en passen perfect in een gezonde en duurzame levensstijl.

Kenmerkend aan de Wellis Spa

Een Wellis Spa herkent u direct. Niet alleen aan zijn strakke design met moderne lijnen, maar ook aan de technische innovatieve hoogstandjes die de spa’s bieden.

 • Poli-Max reinforcement
 • Polifoam isolatie
 • Verwarmde stille luchtpomp
 • Energie efficiënte circulatiepomp
 • Ergonomische zit- en ligplaatsen
 • Pulsar massage
 • Microsilk therapie
 • Lichttherapie
 • Innovatieve besturing
Een Wellis spa herkent u direct aan zijn strakke design en technische hoogstandjes

Poli-Max reinforcement

De kuip van de spa voor in de tuin, is één van de belangrijkste onderdelen. Om er zeker van te zijn dat deze geheel naar wens is, heeft Wellis het Poli-Max reinforcement systeem ontworpen. De kuip is volledig ecologisch-neutraal samengesteld uit onder andere acryl met antimicrobiële behandeling en ABS polymeer. Deze combinatie zorgt voor een sterke en stabiele kuip en is daarnaast volledig isolerend en geluidwerend.

Ergonomische zit- en ligplaatsen

Om uw het meest heerlijke relaxte gevoel aan te kunnen bieden, werkt Wellis samen met verschillende toonaangevende therapeuten en specialisten. Samen wisten zij zit- en ligplaatsen te ontwikkelen in de spa van hoge kwaliteit van ergonomiteit en hydromassage. Dit heeft geresulteerd in een heerlijke en effectieve massage ervaring voor iedere spiergroep en ieder type mens.

De Wellis spa’s zijn voorzien van ergonomische zit- en ligplaatsen voor ultiem comfort

Polifoam isolatie

Om warmteverlies tegen te gaan zijn de binnenkanten en de grondplaat van de spa bekleed met polifoam. Kostbare warmte van bijvoorbeeld de pompen gaat zo niet verloren, maar wordt benut om de lucht in de technische ruimte van de spa warm te houden. Ook wordt koude buitenlucht beter tegengehouden. Hierdoor is het energieverbruik lager.

Verwarmde stille luchtpomp

De warmtepompen van de Wellis Spa zijn van uitstekende kwaliteit. Doordat de pompen verwarmd worden, is er geen sprake meer van koude lucht in uw spa. Daarnaast zijn de warmtepompen van de spa’s een stuk stiller dan andere luchtpompen. Met de combinatie van heerlijke verwarmde lucht en het stille geluid ervaart u een nog meer relaxt gevoel.

Energie efficiënte circulatiepomp

De pompen in de spa’s van Wellis zijn eco-pompen en staan bekend om hun lage energieverbruik (van ongeveer 40% minder dan andere circulatiepompen) en extreem stille werking. Wanneer u in de tuin van uw spa geniet, heeft u niet eens in de gaten dat het systeem aan het werk is.

Pulsar massage

De spa’s zijn voorzien van een Pulsar massage systeem. U heeft hierbij keuze uit 9 verschillende massagemogelijkheden en 3 verschillende snelheden. Zo kunt u uw eigen persoonlijke massage kiezen. Waar u de ene dag wilt genieten van een zachte massage, kiest u de andere dag voor een heerlijke ritmische massage.

Met de spa’s voorzien van het Pulsar Massage systeem ervaart u een heerlijk relaxt gevoel

Microsilk therapie

Genieten en relaxen van uw spa in de tuin geeft u niet alleen een ontspannend gevoel, maar is ook erg goed voor uw huid. Dankzij de Microsilk therapie van de Wellis Spa, krijgt uw lichaam een zuurstof behandeling terwijl u ontspant in uw spa. Microbellen bedekken uw lichaam en kan leiden tot een betere circulatie en cellulaire ademhaling. Andere voordelen van de Microsilk therapie zijn:

 • een verhoogd metabolisme van de huid
 • een verbeterde huidcelgroei
 • een diepere reiniging van de poriën voor het verwijderen van onzuiverheden
 • het vermindert fijne lijntjes en rimpels
 • een verhoogde hydratatie
Met een Wellis spa in de tuin, geniet je van een heerlijk warm bad na een lange werkdag

Lichttherapie

De Wellis Spa is voorzien van lichttherapie. Op de juiste momenten zorgt dit voor de perfecte sfeer, voldoende verlichting of een bepaald gevoel. Vooral wanneer u ’s avonds geniet in uw spa met verschillende kleuren verlichting geeft dat een nog beter gevoel.

Innovatieve besturing van uw spa

Een Wellis Spa kent een innovatief besturingssysteem. Dat betekent dat u met uw smartphone of tablet via de Wifi uw spa kunt bedienen. Wilt u een lekker muziekje opzetten, dan wordt deze via speciale boxen in de spa afgespeeld. Daarnaast kunt u het Pulsar massage systeem bedienen en de verlichting eenvoudig aanpassen.

Wellis spa

Altijd genieten van schoon en helder water in uw spa

Om op een efficiënte en milieuvriendelijke wijze voor schoon, fris en helder water in uw spa te zorgen, maakt Wellis gebruik van de Wellis UV-C. Dit geavanceerde systeem werd in samenwerking met Philips geïntroduceerd. Dit systeem is uitermate geschikt voor watertemperaturen tot 40 graden Celsius. Het spawater wordt door de pomp door de Wellis UV-C gevoerd en daar neutraliseert de UV-C straling de bacteriën, virussen en andere primitieve organismen. Het waterbehandelingssysteem is hypo-allergisch en desinfecteert het water van uw spa op efficiënte en veilige wijze. U behoudt daarnaast een uitstekende waterkwaliteit en kunt het gebruik van chemische ontsmettingsmiddelen drastisch verminderen.

Verschillende series Wellis Spa’s verkrijgbaar

Wellis heeft verschillende series spa’s voor in de tuin te koop. Elke serie heeft zijn eigen kenmerken en specificaties. Aqua Optimaal heeft voor u de serie MylIne, CityLine, PeakLine en SwimLine in het assortiment. Elke serie is voorzien van de kenmerkende eigenschappen van Wellis, maar beschikt daarnaast ook over eigen details en opties. In onze showroom hebben we verschillende series en types staan en kunt u deze rustig uitproberen. Ook kunt u het model Everest uit de PeakLine serie van Wellis uitvoerig testen. Vergeet dus niet uw badkleding mee te nemen bij uw bezoek aan onze showroom.

Bekijk de Wellis collectie

Wellis MyLine spa’s

MyLine is een uitstekende prijs/kwaliteit top spa voor in uw tuin. De MyLine spa is een comfortabele en ergonomische spa met gerichte hydromassage op de belangrijkste plaatsen van het lichaam. U vindt in deze serie uiteraard een goede isolatie en met een uitstekend desinfectiesysteem wordt de waterkwaliteit behouden. Daarnaast is er ook lichttherapie aanwezig rondom de hele spa. De spa’s uit deze serie zijn uiteraard vervaardigd en geproduceerd met dezelfde materialen en technieken als de andere spa’s van Wellis, maar liggen prijstechnisch wat lager. Dat komt doordat u bij deze serie niet apart kunt kiezen voor verschillende opties, wat bij de andere series wel tot de mogelijkheden behoort. Het voordeel hiervan is dat de spa’s in grote hoeveelheden geproduceerd kunnen worden en de kosten voor de productie daardoor een stuk lager zijn.

Wellis Spa's zijn verkrijgbaar in verschillende luxe uitvoeringen

Wellis CityLine spa’s

De CityLine spa’s van Wellis zijn vrij nieuw en bestaan uit vijf verschillende modellen. Deze zogenaamde Smart-spa’s worden aangestuurd door de meest moderne besturingssystemen met touchscreen, Wifi en Bluetooth. Daarnaast geniet u van een geavanceerd ergonomisch comfortabel design hoofdsteun, een heerlijke schoudermassage, een verbeterd bluetooth audiosysteem en nieuwe jetstreams. Daarnaast is het design van deze spa’s strak en modern en wordt er gebruik gemaakt van tijdloze kleuren, waardoor deze spa perfect past in uw tuin.

Wellis Peakline spa’s

De PeakLine spa’s zijn de toppers van Wellis. Zowel qua grootte als opties springt deze serie eruit. Deze spa’s bieden u een geweldige hydromassage, welke helemaal afgestemd kan worden op uw lichaam. Daarnaast beschikken deze spabaden over de meest luxe technologische snufjes. U kiest een massage naar keuze, terwijl u plaatsneemt op uw favoriete zit- of ligplaats. Luistert naar uw favoriete muziek en combineert dit met een sfeerrijke lichttherapie. De pompen die Wellis gebruikt zijn vrijwel geluidloos, waardoor u de muziek niet harder hoeft te zetten dan nodig.

Wellis Spa's zijn verkrijgbaar in verschillende luxe uitvoeringen, zoals de Peak Line

Wellis SwimLine Spa’s

In plaats van een zwembad in de tuin bouwen kunt u ook kiezen voor een zwemspa. Een zwemspa is veel compacter, maar biedt dankzij de jetstreams een optimale zwemervaring. U kunt in deze spa niet alleen ontspannen, maar ook inspannen. Na een goede workout neemt u plaats in de zit- of ligplaatsen van de Wellis spa en genieten uw spieren van een heerlijke massage. De spa’s van de SwimLine serie zijn ook voorzien van alle goede eigenschappen van de Wellis Spa. Onder andere de isolatie van de Wellis SwimLine spa is van een hoog niveau en heeft dus ook een veel kleiner verlies aan warmte. Deze Wellis spa’s voor in de tuin zijn leverbaar in verschillende modellen. Vraag Aqua Optimaal naar de mogelijkheden.

Prijslijst Wellis Spa 2021

MyLine CityLine
Mars € 5.899,- Palermo € 9.499,-
Pluto € 6.399,- Palermo Standard € 7.999,-
Jupiter € 6.399,- Malaga € 9.499,-
Venus € 6.999,- Malaga Standard € 7.999,-
Saturn € 7.499,- Manhattan € 9.599,-
Kilimanjaro Standard € 8.499,-
MyLine options CityLine options
Scandinavian insulation € 395,- Scandinavian insulation € 395,-
Wellis Smartphone app € 250,- Lighting jets (1-50 jets) € 495,-
PeakLine SwimLine
Elbrus 230 € 12.799,- Rio Grande W-Flow  € 29.999,-
Kilimanjaro € 12.799,- Rio Grande Turbine  € 34.599,-
Everest € 18.999,- Amazonas W-Flow  € 23.199,-
Olympus € 22.999,- AmazonasTurbine € 28.999,-
Danube W-Flow  € 19.299,-
Danube Turbine  € 23.199,-
PeakLine options SwimLine options
Scandinavian insulation € 395,- Scandinavian insulation € 650,-
Lighting jets (1-50 jets) € 495,- Lighting jets (1-50 jets) € 495,-
Lighting jets (50-100 jets) € 595,- Semi inground panel € 0,-
Oxygen Therapy system € 995,-

Ook een spa voor in de tuin kopen

Met onze huidige levensstijl en drukke werkweken, is een moment van rust kostbaar en zeer welkom. Wat is fijner dan thuiskomen na een drukke dag en heerlijk ontspannen in uw eigen spa in de tuin. U ontvlucht de drukte even en laat uw spieren masseren door de heerlijke hydromassage van uw spa. Niet allen is een spa heerlijk voor uw spieren en gewrichten, ook voor het verbeteren van de doorbloeding van de huid is een spa weldadig. Een Wellis spa voor in de tuin kopen is dus een geweldig idee. Zelf testen? Geen probleem, maar maak dan een afspraak en neem uw badkleding mee. Aqua Optimaal voorziet u van een perfect advies en staat u graag in alle rust te woord. Niet alleen bij de aanschaf, maar ook zeker bij het onderhoud van de spa. Als u bij Aqua Optimaal kiest voor een Wellis Spa weet u zeker dat het installeren vakkundig zal worden uitgevoerd en de service optimaal is.
Naast een tuin spa kunt u bij ons ook terecht voor de aanleg, installatie en onderhoud van een polypropyleen zwembad en een binnenzwembad. Daarnaast kunnen wij vakantieparken en campings ook voorzien van een openbaar zwembad volgens de WHVBZ voorschriften. Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Test voordat u de Wellis Spa bestelt, het spabad uit in onze showroom

Ook een Wellis Spa in de tuin?

Wilt u thuis ook kunnen genieten van een heerlijk ontspannend spabad na een lange werkdag? Neem dan contact met ons op.

Informatie aanvragen