Spa in de tuin

Elke dag genieten van uw eigen spa, dat klinkt toch als de ultieme droom? Die droom kan werkelijkheid worden met een spa in de tuin van Aqua Optimaal. Hierdoor kunt u op ieder gewenst moment heerlijk ontspannen in uw eigen tuin en heeft u volledige privacy. Bij Aqua Optimaal hebben wij een ruim assortiment aan spabaden, waardoor er zelfs voor de kleinste tuinen genoeg mogelijkheden zijn. Heeft u vragen over uw eigen spa in de tuin? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar.

Met een spa in de tuin kunt u elke dag ontspannen in uw eigen tuin.

Uw eigen spa in de tuin?

Wilt u op ieder moment kunnen genieten van uw eigen spa in de tuin? Neem dan contact met ons op.

Informatie aanvragen

Ontspanning, rust en sfeer in eigen tuin

Een spa in uw eigen tuin biedt u de mogelijkheid om elke dag te genieten van al het fijns dat een spa u te bieden heeft. Het warme water voelt heerlijk ontspannend aan op uw huid en uw spieren zullen helemaal tot rust komen. Hierdoor kunt u nadat u erin bent geweest weer vol energie verder met uw dag. Naast een vorm van ontspanning, kunt u met een spa de tuin ook een luxe uitstraling geven. De spa zal zeker de eyecatcher van uw tuin worden, wat voor tuin u ook heeft.

Met een spa in uw tuin kunt u elke dag genieten van uw eigen spa

Verschillende soorten spa voor in de tuin

Binnen ons assortiment hebben wij spa’s van Waterwave Spas. Als officiële importeur en dealer van dit merk, kunnen wij diverse modellen en formaten aanbieden. Denk hierbij aan een spabad met voorgevormde zitplaatsen, maar ook aan geïntegreerde massagestralen. Naast spabaden om rustig in te kunnen genieten, bieden wij ook swimspa’s aan. Hierdoor kunt u zelfs in een kleinere tuin uw zwemtraining bij huis voltooien. U kunt de spa’s en swimspa’s zowel losstaand, half of volledig verzonken in uw tuin laten plaatsen, waardoor u zelf bepaalt hoe prominent de spa in uw tuin komt te staan.

Meer informatie Waterwave Spas

Waterwave Spas

Meer informatie

De voordelen van een spa in eigen tuin

  • Een spa in tuin, voor een ontspannend en heerlijk gevoel
  • Wanneer u een eigen spa heeft, kunt u er het hele jaar door gebruik van maken
  • U kunt heerlijk ontspannen in privacy
  • Bij Aqua Optimaal hebben wij enkel spa’s in het assortiment van hoogwaardige kwaliteit
  • Bij Aqua Optimaal kunnen wij u advies geven op maat voor uw eigen spa tuin
Een spa in de tuin heeft een hoop voordelen

Een spa voor de tuin van Aqua Optimaal

Een spa in eigen tuin kan u helpen om heerlijk te ontspannen. Wanneer u een spa koopt bij Aqua Optimaal, dan bent u ervan verzekerd dat u een spa van hoge kwaliteit aanschaft. Wilt u in plaats van een spabad een zwembad in de tuin laten plaatsen? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij ontwerpen, produceren en plaatsen polypropyleen zwembaden in bijna alle maten en naar wens van de klant. Wij zijn al meer dan 25 jaar actief in de zwembad en spa branche en kunnen u dan ook een passend advies geven wanneer u twijfelt wat het beste bij u past. Heeft u zwembad of spa in de tuin onderhoud nodig? Ook dan kunnen wij u helpen. U kunt ons altijd bellen of mailen voor een afspraak.

Meer informatie

Wilt u een spa voor in de tuin kopen? Dan bent u bij Aqua Optimaal aan het juiste adres. Wij kunnen u helpen de beste spa voor uw tuin uit te kiezen, waardoor u binnenkort al kunt genieten van uw eigen spa tuin. Heeft u vragen over de spa’s in ons assortiment of wilt u advies over een spa in de tuin? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bellen en mailen, maar u bent ook van harte welkom in onze showroom in Hoogeveen. Maak dan eerst een afspraak.

Een spa voor in uw tuin kopen doet u bij Aqua Optimaal

Uw eigen spa in de tuin?

Wilt u op ieder moment kunnen genieten van uw eigen spa in de tuin? Neem dan contact met ons op.

Informatie aanvragen