Renovatie zwembad Noordwelle

Naast nieuwe zwembaden plaatsen, helpt Aqua Optimaal u ook graag met de renovatie van bestaande zwembaden. Zo is het bestaande zwembad van Bed & Breakfast “De Heerlijkheid van Noordwelle”, een gezellige B&B in Noordwelle, niet meer helemaal up-to-date. Aqua Optimaal gaat hier een nieuw zwembad van polypropyleen plaatsen en de huidige installatie moderniseren. Het nieuwe zwembad, dat als monoblock in de laatste week van december is vervoerd, wordt in het bestaande zwembad geplaatst. Een mooie klus.

In het voorjaar zullen wij u sfeervolle foto’s gaan tonen van een ongetwijfeld prachtig vernieuwd zwembad bij deze luxe en gezellige accommodatie.

Heerlijk even uitwaaien, genieten en Zeeland beleven!

De Bed & Breakfast heeft trendy ingerichte kamers in het idyllische dorpje Noordwelle en dat ligt vlakbij Renesse in Zeeland. Voor fietsen, paardrijden, zeehonden kijken, flaneren, langs het strand banjeren of heerlijk ontspannen bij het riante zwembad met een tropische cocktail onder de wuivende palmen, boek je een verblijf bij deze B&B. Neem nu alvast een kijkje op hun website: De Heerlijkheid van Noordwelle.

B&B De Heerlijkheid van Noordwelle