Week 38 (18 tot en met 24 september) zijn wij gesloten in verband met vakantie.

Wat is het verschil tussen een Jacuzzi en een spa?

In de wereld van ontspanning en wellness worden de termen "Jacuzzi" en "spa" vaak door elkaar gebruikt. Maar wat is nu eigenlijk het verschil tussen deze twee? Hieronder zullen we het verschil tussen een Jacuzzi en een spa uitleggen, zodat u straks een ultieme ontspanningsruimte in uw tuin kunt creëren.

Het verschil tussen een Jacuzzi en een Spa

Veel mensen halen de woorden Jacuzzi en Spa door elkaar wanneer er een ontspannend bad voor in de tuin bedoeld wordt. Dat is op zich niet zo gek, het gaat namelijk ook om hetzelfde principe. Toch is er iets wat maakt dat de termen niet altijd door elkaar heen kunnen worden gebruikt. Het belangrijkste verschil tussen een Jacuzzi en een spa ligt in het feit dat een Jacuzzi een merknaam is en een spa de bredere term is. Een spa is niet altijd een Jacuzzi, maar een Jacuzzi valt wel altijd onder de spa’s.

Een spa is de overkoepelende term die verwijst naar een waterbassin dat is ontworpen voor ontspanning en hydrotherapie. Het kan zowel binnen als buiten worden geïnstalleerd en biedt verschillende vormen van waterbeleving, zoals massagestralen, bubbelbaden, verwarming- en filtratiesystemen. Een Jacuzzi, bubbelbad en een whirlpool vallen hieronder.

Met een spa of jacuzzi maakt u uw eigen ontspanningsruimte.

En hoe zit dat met een hottub?

Naast de Jacuzzi, het bubbelbad en een whirlpool is er ook nog de hottub. Een hottub ziet er overduidelijk anders uit dan de rest van de baden, maar valt evengoed onder de term spa’s. Het is een houten tub die verwarmd wordt door een interne of externe houtkachel. De andere spabaden worden verwarmd op elektriciteit en hebben extra opties, zoals bubbels en massagejets. De hottub heeft dat niet, maar heeft daarentegen wel een meer natuurlijke uitstraling, waardoor hij perfect in uw tuin zou kunnen passen.

Een spa in de tuin voor de ultieme ontspanning en rust

Bent u op zoek naar de perfecte toevoeging aan uw tuin om momenten van rust, ontspanning en plezier te beleven? Een spa in de tuin is een uitstekend idee omdat het u de mogelijkheid biedt om te ontspannen en te genieten van momenten van rust en luxe in het comfort van uw eigen buitenruimte. Met een spa kunt u het hele jaar door genieten van een warme, therapeutische waterbeleving en het verlichten van stress en spanning.

  • De spa biedt ontspanning en stressverlichting
  • U kunt het hele jaar door genieten in uw eigen tuin
  • Een spa in de tuin biedt een geweldige gelegenheid om quality time door te brengen met familie en vrienden
  • De spa is een luxe toevoeging aan uw tuin
Gaat u ook voor een spa in uw tuin voor dat ontspannen gevoel?

Waterwave Spas: Hoogwaardige kwaliteit en innovatieve technologie

Een spa van Waterwave Spas is een type spa dat bekend staat om zijn hoogwaardige kwaliteit, innovatieve technologie en luxe ervaring. Waterwave Spas is een merk dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige spa's en swimspa's. Ze bieden een breed scala aan modellen en configuraties om aan verschillende behoeften en wensen te voldoen.

Waterwave Spas heeft diverse functies, zoals massagestralen, krachtige jets, geïntegreerde verwarmingssystemen, gebruiksvriendelijke bedieningselementen en energiebesparende technologieën.

Met een Waterwave Spa kunt u genieten van een ultieme ontspanning ervaring in uw eigen tuin. Het warme water, de masserende jets en de rustgevende sfeer bieden u de mogelijkheid om te ontspannen, stress te verminderen en uw lichaam en geest te verjongen.

De kosten van een Waterwave spa

De kosten van een Waterwave Spa zijn afhankelijk van het model en de serie die u kiest. De prijzen variëren van € 5.910,- voor een spa uit de Economy-serie tot € 19.500,- voor een spa uit de Gold-serie. Daarnaast zijn er verschillende opties beschikbaar, zoals een WiFi Control System, UV Desinfektion, Hydrospeed Massage System en meer. Deze opties hebben elk hun eigen prijs en u kunt dan ook kiezen welke opties u wilt toevoegen aan uw spa.

Bekijk de kosten van de spa’s op onze pagina over Waterwave Spa’s om te kijken welke spa het beste past bij uw budget.

Een spa van Waterwave Spas is een mooi alternatief voor een Jacuzzi.

Maak uw keuze bij Aqua Optimaal

Bij Aqua Optimaal zijn we trots om exclusieve dealer en importeur van Waterwave Spas te zijn. Dit merk spabaden is een uitstekend alternatief voor de Jacuzzi. Met mooie prijzen en vele exttra's maakt u van uw tuin een echte ontspanningsruimte. We bieden een breed scala aan Waterwave Spa-modellen en staan klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste spa die past bij uw behoeften, budget en de uitstraling van uw tuin.

Wij streven ernaar om u de best mogelijke ervaring te bieden. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. We bieden ook professionele installatie- en onderhoudsdiensten om ervoor te zorgen dat uw spa perfect functioneert en u er jarenlang van kunt genieten.

Heeft u vragen over onze spa’s en swimspa’s? Neem dan gerust contact met ons op.

Spa in de tuin?

Wij zorgen voor de ultieme ontspanningservaring. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact op