Zwembaden

Polypropyleen zwembad

AquaOptimaal ontwerpt en produceert al jaren polypropyleen zwembaden. Deze zijn leverbaar in bijna alle maten. Polypropyleen, kortweg pp, is een zeer duurzame kunststof, het is bovendien uv-bestendig en nagenoeg onverwoestbaar. Prachtige eigenschappen voor het vervaardigen van zwembaden. De baden worden volledig gemaakt aan de hand van uw wensen. Wilt u bijvoorbeeld een Romaanse trap, hoektrap of een zitbank in uw zwembad? Alles is mogelijk.

Binnenzwembad

AquaOptimaal levert ook binnenzwembaden. Er kan zowel een polypropyleen als een folie bad geplaatst worden. Een goede ontvochtigingsinstallatie is erg belangrijk bij een binnenzwembad. Wij kunnen u daarover adviseren en ook een passend systeem aanbieden.

Folie zwembad

Wilt u een zwembad dat niet aan een bepaalde maat of vorm gebonden is, dan is een folie zwembad ideaal voor u. Met een folie bad zijn er ongekende mogelijkheden. AquaOptimaal verwerkt uitsluitend Alkorplan 2000 folie. Dit is een gewapende folie die maar liefst 1,5 mm dik is. De folie wordt ter plaatse gelast. Deze folie is bovendien uitstekend te gebruiken voor renovatie van uw zwembad.

Openbaar zwembad (WHVBZ)

Zoekt u een zwembad, polypropyleen of folie, voor een camping, zorgboerderij of een andere openbare gelegenheid? Ook dan bent u bij AquaOptimaal aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring met het aanvragen van de benodigde vergunningen voor deze baden. Wij leveren en installeren de juiste filtersystemen volgens de laatste wettelijke voorschriften voor deze baden.

Zwemvijver

Wilt u zwemmen zonder gebruik te maken van chemicaliën en in een natuurlijke omgeving? Dan is een zwemvijver echt iets voor u. AquaOptimaal legt ook zwemvijvers geheel naar uw wensen aan. Van de beplanting voor de filtering tot aan prachtige waterfonteinen, alles kan door ons geregeld worden.