Spa’s

AquaOptimaal SPA

AquaOptimaal heeft nu een eigen lijn spa’s bestaande uit maar liefst 23 modellen; allemaal met een Balboa bedieningspaneel. Ook zijn wij dealer van het topmerk Starline 4SeasonsSpa.

Onze AquaOptimaal Spa’s zijn toonaangevend; kwalitatief hoogstaand product voor een zeer aantrekkelijke prijs! Innovatief, een superieur design en, wat ook belangrijk is, betrouwbaar. Bovendien zijn de spa’s eenvoudig te bedienen, dankzij het onvolprezen Balboa bedieningspaneel, en gemakkelijk in onderhoud. De serie bestaat uit meer dan 20 modellen met standaard bijna alle mogelijke opties.

4SeasonsSpa

Starline 4SeasonsSpa is een topmerk dat spa’s maakt van een zeer hoge kwaliteit. De spa´s worden met de hand vervaardigd door specialisten met jarenlange ervaring. Hoogwaardige en natuurlijke materialen worden gebruikt in combinatie met de laatste stand van de techniek. Duurzaamheid en innovatie zijn kernbegrippen van 4SeasonsSpa´s. Wilt een energiezuinige, onderhoudsvrije en comfortabele spa, dan is een 4SeasonSpa de spa voor u!

AquaOptimaal en WELLIS Spa

Binnenkort zijn wij dealer van WELLIS Spa! Sinds hun oprichting in 2003 zijn de WELLIS-producten gestaag populairder geworden in heel Europa

 discover the luxury of a whirlpool all year round.