Over ons

Over AquaOptimaal

Vanaf 1998 is AquaOptimaal actief in waterfiltersystemen. In 2003 zijn wij verhuisd naar ons huidige bedrijfspand op de Buitenvaart in Hoogeveen en zijn wij ons gaan specialiseren in het produceren en plaatsen van professionele zwembaden. Meestal vervaardigd uit polypropyleen. Dit is een kunststof dat bijna onverwoestbaar is. Als zwembadbouwer en zwembadleverancier, ontwerpen wij zelf alle zwembaden in samenspraak met onze klanten. Elke maat en diverse opties zijn mogelijk. Een rechte trap over de gehele breedte, een hoektrap, een Romaanse trap, ligbank of zitbank? Alles is mogelijk.

AquaOptimaal is flexibel en staat open voor al uw wensen.

Wilt u alleen maar zwemmen en genieten van uw eigen zwembad? Of juist mee helpen tijdens het plaatsen van uw zwembad? Bij AquaOptimaal is echt heel veel mogelijk.

Ook voor onderhoud bent u bij AquaOptimaal aan het juiste adres.

Wij produceren niet alleen zwembaden, maar ook voor onderhoud, renovatie en/of reparatie van uw zwembad bent u bij AquaOptimaal aan het juiste adres.
Heeft u een folie zwembad dat gerenoveerd moet worden? Wij kunnen u een polypropyleen zwembad leveren in de maat van het bestaande zwembad. Vraag ons om informatie of vrijblijvende offerte.

AquaOptimaal levert ook alle accessoires en aanverwante artikelen voor uw zwembad zoals warmtepompen, afdekkingen, overkappingen, filters, enz.